Støj i byen: Del II

Udsolgt

• byplanlægning
  • byforvaltning

Statens Byggeforskningsinstitut (1979). Støj i byen: Del II. København: SBI forlag. SBI-notat, Nr. 91
Statens Byggeforskningsinstitut. / Støj i byen : Del II. København : SBI forlag, 1979. 232 s. (SBI-notat; Nr. 91).
@book{d21e6850165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "St{\o}j i byen: Del II",
abstract = "Ved udsendelsen af SBI-byplanl{\ae}gning 26 {"}St{\o}j i byen, del I{"} i 1974 blev der bebudet en del II. Denne skulle indeholde en n{\ae}rmere teknisk redeg{\o}relse for eksisterende byomr{\aa}ders st{\o}jproblemer som uddybning og baggrundmateriale for del I. Materialet blev stort set udarbejdet parallelt med arbejdet med del I, men da denne skulle forceres for at danne grundlag for Rockwool's lydpriskomite's planlagte byplankonkurrence om st{\o}jproblemerne i eksisterende byomr{\aa}der blev den endelige redigering af bilagsmaterialet, del II, udskudt. Selv om materialet derfor ikke i alle henseender indeholder de nyeste resultater og erfaringer, har SBI - efter samr{\aa}d med den projektansvarlige og de forskellige bidragsydere - alligevel fundet grundmaterialet s{\aa} v{\ae}sentligt, at man har valgt at publicere det, omend i denne mere beskedne notat-form.",
keywords = "byplanl{\ae}gning, byforvaltning",
author = "{Statens Byggeforskningsinstitut}",
note = "Udsolgt",
year = "1979",
publisher = "SBI forlag",

Statens Byggeforskningsinstitut 1979, Støj i byen: Del II. SBI-notat, nr. 91, SBI forlag, København.

Støj i byen : Del II. / Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag).

København : SBI forlag, 1979. 232 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Støj i byen

T2 - Del II

A2 - Statens Byggeforskningsinstitut

N1 - Udsolgt

PY - 1979

Y1 - 1979

N2 - Ved udsendelsen af SBI-byplanlægning 26 "Støj i byen, del I" i 1974 blev der bebudet en del II. Denne skulle indeholde en nærmere teknisk redegørelse for eksisterende byområders støjproblemer som uddybning og baggrundmateriale for del I. Materialet blev stort set udarbejdet parallelt med arbejdet med del I, men da denne skulle forceres for at danne grundlag for Rockwool's lydpriskomite's planlagte byplankonkurrence om støjproblemerne i eksisterende byområder blev den endelige redigering af bilagsmaterialet, del II, udskudt. Selv om materialet derfor ikke i alle henseender indeholder de nyeste resultater og erfaringer, har SBI - efter samråd med den projektansvarlige og de forskellige bidragsydere - alligevel fundet grundmaterialet så væsentligt, at man har valgt at publicere det, omend i denne mere beskedne notat-form.

AB - Ved udsendelsen af SBI-byplanlægning 26 "Støj i byen, del I" i 1974 blev der bebudet en del II. Denne skulle indeholde en nærmere teknisk redegørelse for eksisterende byområders støjproblemer som uddybning og baggrundmateriale for del I. Materialet blev stort set udarbejdet parallelt med arbejdet med del I, men da denne skulle forceres for at danne grundlag for Rockwool's lydpriskomite's planlagte byplankonkurrence om støjproblemerne i eksisterende byområder blev den endelige redigering af bilagsmaterialet, del II, udskudt. Selv om materialet derfor ikke i alle henseender indeholder de nyeste resultater og erfaringer, har SBI - efter samråd med den projektansvarlige og de forskellige bidragsydere - alligevel fundet grundmaterialet så væsentligt, at man har valgt at publicere det, omend i denne mere beskedne notat-form.

KW - byplanlægning

KW - byforvaltning

M3 - Bog

BT - Støj i byen

PB - SBI forlag

CY - København

Statens Byggeforskningsinstitut. Støj i byen: Del II. København: SBI forlag, 1979. 232 s. (SBI-notat; Nr. 91).