Støj i byen: Del II

Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

Abstrakt

Ved udsendelsen af SBI-byplanlægning 26 "Støj i byen, del I" i 1974 blev der bebudet en del II. Denne skulle indeholde en nærmere teknisk redegørelse for eksisterende byområders støjproblemer som uddybning og baggrundmateriale for del I. Materialet blev stort set udarbejdet parallelt med arbejdet med del I, men da denne skulle forceres for at danne grundlag for Rockwool's lydpriskomite's planlagte byplankonkurrence om støjproblemerne i eksisterende byområder blev den endelige redigering af bilagsmaterialet, del II, udskudt. Selv om materialet derfor ikke i alle henseender indeholder de nyeste resultater og erfaringer, har SBI - efter samråd med den projektansvarlige og de forskellige bidragsydere - alligevel fundet grundmaterialet så væsentligt, at man har valgt at publicere det, omend i denne mere beskedne notat-form.
    Bidragets oversatte titelNoise in towns. Part II
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagSBI forlag
    StatusUdgivet - 1979