Større virksomheders stationsnærhedseffekt

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Resumé

Det er et anerkendt og tidligere vist princip, at flere medarbejdere vælger kollektiv trafik eller cyklen frem for bilen, når deres virksomhed er placeret tæt på en station i Hovedstadsområdet. By og Bane-projektet ved Aalborg Universitet udfører i 2017 en omfattende spørgeskemaanalyse blandt større virksomheder i Hovedstadsområdet, der er lokaliseret med forskellig afstand til stationer.
Analysen skal bl.a. bruges som baggrundsviden til en ny revision af Fingerplanen. Formålet er at få belyst stationsnærhedseffekten, som den ser ud i dag. Sammenhænge mellem virksomhedstyper, medarbejdersammensætning, stationsnærhed og medarbejdernes geografiske opland vil blive belyst og regression vil blive benyttet til at udlede generelle tendenser. Netværksanalytiske tilgange til fund af gangafstand vil blive belyst. Kvalitetsrensningen af datasættet og metodiske udfordringer vil blive opridset.
OriginalsprogDansk
Publikationsdatonov. 2017
Antal sider1
StatusUdgivet - nov. 2017
BegivenhedKortdage 2017 - Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg, Danmark
Varighed: 8 nov. 201710 nov. 2017
http://www.kortdage.dk

Konference

KonferenceKortdage 2017
LokationAalborg Kongres & Kultur Center
LandDanmark
ByAalborg
Periode08/11/201710/11/2017
Internetadresse

Citer dette

Reiter, I. M. (2017). Større virksomheders stationsnærhedseffekt. 65. Abstract fra Kortdage 2017, Aalborg, Danmark.
Reiter, Ida Maria. / Større virksomheders stationsnærhedseffekt. Abstract fra Kortdage 2017, Aalborg, Danmark.1 s.
@conference{05316d7eb56f4b84b1787292cf049ac5,
title = "St{\o}rre virksomheders stationsn{\ae}rhedseffekt",
abstract = "Det er et anerkendt og tidligere vist princip, at flere medarbejdere v{\ae}lger kollektiv trafik eller cyklen frem for bilen, n{\aa}r deres virksomhed er placeret t{\ae}t p{\aa} en station i Hovedstadsomr{\aa}det. By og Bane-projektet ved Aalborg Universitet udf{\o}rer i 2017 en omfattende sp{\o}rgeskemaanalyse blandt st{\o}rre virksomheder i Hovedstadsomr{\aa}det, der er lokaliseret med forskellig afstand til stationer. Analysen skal bl.a. bruges som baggrundsviden til en ny revision af Fingerplanen. Form{\aa}let er at f{\aa} belyst stationsn{\ae}rhedseffekten, som den ser ud i dag. Sammenh{\ae}nge mellem virksomhedstyper, medarbejdersammens{\ae}tning, stationsn{\ae}rhed og medarbejdernes geografiske opland vil blive belyst og regression vil blive benyttet til at udlede generelle tendenser. Netv{\ae}rksanalytiske tilgange til fund af gangafstand vil blive belyst. Kvalitetsrensningen af datas{\ae}ttet og metodiske udfordringer vil blive opridset.",
author = "Reiter, {Ida Maria}",
year = "2017",
month = "11",
language = "Dansk",
pages = "65",
note = "Kortdage 2017 ; Conference date: 08-11-2017 Through 10-11-2017",
url = "http://www.kortdage.dk",

}

Reiter, IM 2017, 'Større virksomheders stationsnærhedseffekt' Kortdage 2017, Aalborg, Danmark, 08/11/2017 - 10/11/2017, s. 65.

Større virksomheders stationsnærhedseffekt. / Reiter, Ida Maria.

2017. 65 Abstract fra Kortdage 2017, Aalborg, Danmark.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

TY - ABST

T1 - Større virksomheders stationsnærhedseffekt

AU - Reiter, Ida Maria

PY - 2017/11

Y1 - 2017/11

N2 - Det er et anerkendt og tidligere vist princip, at flere medarbejdere vælger kollektiv trafik eller cyklen frem for bilen, når deres virksomhed er placeret tæt på en station i Hovedstadsområdet. By og Bane-projektet ved Aalborg Universitet udfører i 2017 en omfattende spørgeskemaanalyse blandt større virksomheder i Hovedstadsområdet, der er lokaliseret med forskellig afstand til stationer. Analysen skal bl.a. bruges som baggrundsviden til en ny revision af Fingerplanen. Formålet er at få belyst stationsnærhedseffekten, som den ser ud i dag. Sammenhænge mellem virksomhedstyper, medarbejdersammensætning, stationsnærhed og medarbejdernes geografiske opland vil blive belyst og regression vil blive benyttet til at udlede generelle tendenser. Netværksanalytiske tilgange til fund af gangafstand vil blive belyst. Kvalitetsrensningen af datasættet og metodiske udfordringer vil blive opridset.

AB - Det er et anerkendt og tidligere vist princip, at flere medarbejdere vælger kollektiv trafik eller cyklen frem for bilen, når deres virksomhed er placeret tæt på en station i Hovedstadsområdet. By og Bane-projektet ved Aalborg Universitet udfører i 2017 en omfattende spørgeskemaanalyse blandt større virksomheder i Hovedstadsområdet, der er lokaliseret med forskellig afstand til stationer. Analysen skal bl.a. bruges som baggrundsviden til en ny revision af Fingerplanen. Formålet er at få belyst stationsnærhedseffekten, som den ser ud i dag. Sammenhænge mellem virksomhedstyper, medarbejdersammensætning, stationsnærhed og medarbejdernes geografiske opland vil blive belyst og regression vil blive benyttet til at udlede generelle tendenser. Netværksanalytiske tilgange til fund af gangafstand vil blive belyst. Kvalitetsrensningen af datasættet og metodiske udfordringer vil blive opridset.

UR - http://www.kortdage.dk/godkendte-abstracts/?aid=226

M3 - Konferenceabstrakt til konference

SP - 65

ER -

Reiter IM. Større virksomheders stationsnærhedseffekt. 2017. Abstract fra Kortdage 2017, Aalborg, Danmark.