Stakeholderdialog in deutschen und dänischen Geschäftsberichten

Bidragets oversatte titel: Stakeholderdialog i tyske og danske årsrapporter

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceedingForskning

OriginalsprogTysk
    TitelEUKO 2010 conference - Local Aspects of European Business Communication - Abstacts
    RedaktørerAinars Dimants
    Udgivelses stedTuriba School of Business Administration, Riga, Letland
    Publikationsdato2010
    StatusUdgivet - 2010

• stakeholderdialog, årsrapport

Pedersen, A. G. J. (2010). Stakeholderdialog in deutschen und dänischen Geschäftsberichten. I A. Dimants (red.), EUKO 2010 conference - Local Aspects of European Business Communication - Abstacts Turiba School of Business Administration, Riga, Letland.
    Pedersen, Anne Grethe Julius. / Stakeholderdialog in deutschen und dänischen Geschäftsberichten. EUKO 2010 conference - Local Aspects of European Business Communication - Abstacts. red. / Ainars Dimants. Turiba School of Business Administration, Riga, Letland, 2010.
    @inbook{de7dac0b6f1c43e298eee629cd8a1d49,
    title = "Stakeholderdialog in deutschen und d{\"a}nischen Gesch{\"a}ftsberichten",
    abstract = "Bidraget handler om, hvordan tyske og danske kemiske virksomheder pr{\ae}senterer deres dialog med stakeholders i {\aa}rsrapporter og hvordan (beretning om) stakeholderdialog kan anvendes som profilerings- og differentieringsparameter i forhold til konkurrenter.",
    keywords = "stakeholderdialog, {\aa}rsrapport",
    author = "Pedersen, {Anne Grethe Julius}",
    year = "2010",
    language = "Tysk",
    editor = "Ainars Dimants",
    booktitle = "EUKO 2010 conference - Local Aspects of European Business Communication - Abstacts",

Pedersen, AGJ 2010, Stakeholderdialog in deutschen und dänischen Geschäftsberichten. i A Dimants (red.), EUKO 2010 conference - Local Aspects of European Business Communication - Abstacts. Turiba School of Business Administration, Riga, Letland.

Stakeholderdialog in deutschen und dänischen Geschäftsberichten. / Pedersen, Anne Grethe Julius.

TY - ABST

T1 - Stakeholderdialog in deutschen und dänischen Geschäftsberichten

AU - Pedersen, Anne Grethe Julius

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Bidraget handler om, hvordan tyske og danske kemiske virksomheder præsenterer deres dialog med stakeholders i årsrapporter og hvordan (beretning om) stakeholderdialog kan anvendes som profilerings- og differentieringsparameter i forhold til konkurrenter.

AB - Bidraget handler om, hvordan tyske og danske kemiske virksomheder præsenterer deres dialog med stakeholders i årsrapporter og hvordan (beretning om) stakeholderdialog kan anvendes som profilerings- og differentieringsparameter i forhold til konkurrenter.

KW - stakeholderdialog, årsrapport

M3 - Konferenceabstrakt i proceeding

BT - EUKO 2010 conference - Local Aspects of European Business Communication - Abstacts

A2 - Dimants, Ainars