Standard costing in a lean organization: Enabling or Coercive?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Titel5TH CONFERENCE ON PERFORMANCE MEASUREMENT AND MANAGEMENT CONTROL
ForlagEuropean Institute for Advanced Studies in Management
Publikationsdato2009
StatusUdgivet - 2009
Begivenhed5th Conference on Performance Measurement and Management Control - Nice, Frankrig
Varighed: 23 sep. 200925 sep. 2009

Konference

Konference5th Conference on Performance Measurement and Management Control
LandFrankrig
ByNice
Periode23/09/200925/09/2009

Kristensen, T. B., & Israelsen, P. (2009). Standard costing in a lean organization: Enabling or Coercive? I 5TH CONFERENCE ON PERFORMANCE MEASUREMENT AND MANAGEMENT CONTROL European Institute for Advanced Studies in Management.
Kristensen, Thomas Borup ; Israelsen, Poul. / Standard costing in a lean organization: Enabling or Coercive?. 5TH CONFERENCE ON PERFORMANCE MEASUREMENT AND MANAGEMENT CONTROL. European Institute for Advanced Studies in Management, 2009.
@inproceedings{3b2f7590d8e511debb13000ea68e967b,
title = "Standard costing in a lean organization: Enabling or Coercive?",
keywords = "Lean, Enabling, Coercive, Case study, Survey, Behavioural goal congruence, Use of costing",
author = "Kristensen, {Thomas Borup} and Poul Israelsen",
year = "2009",
language = "English",
booktitle = "5TH CONFERENCE ON PERFORMANCE MEASUREMENT AND MANAGEMENT CONTROL",
publisher = "European Institute for Advanced Studies in Management",

Kristensen, TB & Israelsen, P 2009, Standard costing in a lean organization: Enabling or Coercive? i 5TH CONFERENCE ON PERFORMANCE MEASUREMENT AND MANAGEMENT CONTROL. European Institute for Advanced Studies in Management, 5th Conference on Performance Measurement and Management Control, Nice, Frankrig, 23/09/2009.

Standard costing in a lean organization: Enabling or Coercive? / Kristensen, Thomas Borup; Israelsen, Poul.

TY - GEN

T1 - Standard costing in a lean organization: Enabling or Coercive?

AU - Kristensen, Thomas Borup

AU - Israelsen, Poul

PY - 2009

Y1 - 2009