State Intervention in the ASEAN-4

178 Downloads (Pure)
    OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAalborg
    UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
    StatusUdgivet - 1994

Schmidt, J. D. (1994). State Intervention in the ASEAN-4: Creating Growth Without Welfare. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
    Schmidt, Johannes Dragsbæk. / State Intervention in the ASEAN-4 : Creating Growth Without Welfare. Aalborg : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 1994.
    @techreport{7bae0cf01ad311dfa996000ea68e967b,
    title = "State Intervention in the ASEAN-4: Creating Growth Without Welfare",
    author = "Schmidt, {Johannes Dragsb{\ae}k}",
    year = "1994",
    language = "English",
    publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Schmidt, JD 1994 'State Intervention in the ASEAN-4: Creating Growth Without Welfare' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg.

State Intervention in the ASEAN-4 : Creating Growth Without Welfare. / Schmidt, Johannes Dragsbæk.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - State Intervention in the ASEAN-4

T2 - Creating Growth Without Welfare

AU - Schmidt, Johannes Dragsbæk

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Working paper

BT - State Intervention in the ASEAN-4

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Schmidt JD. State Intervention in the ASEAN-4: Creating Growth Without Welfare. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 1994.