Stedsbaserede designstrategier for mobilitetsknudepunkter i mindre byer og landområder: Mobilitetsdesign i Brylle og Ejby på Fyn

Ditte Bendix Lanng, Anna Nurup (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

33 Downloads (Pure)

Abstract

Dette hæfte samler resultaterne af et samarbejdsprojekt mellem Aalborg Universitet og Regional Udvikling - Region Syddanmark, Fynbus samt Assens Kommune og Middelfart Kommune. Materialet er udarbejdet af studerende
og forskere på Aalborg Universitet, MSc02 Urban Design, 2022, og bygger på igangværende forskning i mobilitetsdesign og knudepunkter, der foretages på Aalborg Universitet.
I foråret 2022 har vi i fællesskab stillet skarpt på to potentielle mobilitetsknudepunkter i hhv. Assens og Middelfart Kommuner, i de små byer Brylle og Ejby. Formålet med samarbejdet var at udforske, hvordan knudepunkter kan styrke både mobilitet og sted: hvordan lokale mobilitetsknudepunkter kan understøtte kombinationsrejser i regionens mindre byer og landområder, og hvordan knudepunkterne samtidig kan fungere som lokale steder, der skaber værdi for byen/lokalområdet og hverdagslivet.
OriginalsprogDansk
ForlagInstitut for Arkitektur og Medieteknologi
Antal sider19
StatusUdgivet - aug. 2022
NavnSkriftserie: Arkitektur & Design (A&D Files)
Vol/bind201
ISSN1603-6204

Bibliografisk note

Dette hæfte indeholder et sammendrag af resultaterne af projektmodulet Designing Networked Mobility Nodes in Villages’, MSc02 Urban Design, Aalborg Universitet 2022, udført i samarbejde med Regional Udvikling - Region Syddanmark, Fynbus samt Assens Kommune og Middelfart Kommune. Det er publiceret som afrapportering til Regional Udvikling – Region Syd, august 2022.

Citationsformater