Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

• Hybrid ventilation
  • Monte Carlo Simulation
  • Probabilistic model

Brohus, H., Frier, C., & Heiselberg, P. K. (2002). Stochastic Single and Multizone Models of a Hybrid Ventilated Building: A Monte Carlo Simulation Approach. Aalborg : Institut for Bygningsteknik: Aalborg Universitet. R / Institut for Bygningsteknik, Nr. R0219
Brohus, Henrik ; Frier, Christian ; Heiselberg, Per Kvols. / Stochastic Single and Multizone Models of a Hybrid Ventilated Building : A Monte Carlo Simulation Approach. Aalborg : Institut for Bygningsteknik : Aalborg Universitet, 2002. 55 s. (R / Institut for Bygningsteknik; Nr. R0219).
@book{fc39cd90a86911da8341000ea68e967b,
title = "Stochastic Single and Multizone Models of a Hybrid Ventilated Building: A Monte Carlo Simulation Approach",
keywords = "Stochastic single zone, Stochastic multizone, Hybrid ventilation, Monte Carlo Simulation, Probabilistic model, Stochastic single zone, Stochastic multizone, Hybrid ventilation, Monte Carlo Simulation, Probabilistic model",
author = "Henrik Brohus and Christian Frier and Heiselberg, {Per Kvols}",
year = "2002",
language = "English",
series = "R / Institut for Bygningsteknik",
publisher = "Aalborg Universitet",
number = "R0219",

Brohus, H, Frier, C & Heiselberg, PK 2002, Stochastic Single and Multizone Models of a Hybrid Ventilated Building: A Monte Carlo Simulation Approach. R / Institut for Bygningsteknik, nr. R0219, Aalborg Universitet, Aalborg : Institut for Bygningsteknik.

Stochastic Single and Multizone Models of a Hybrid Ventilated Building : A Monte Carlo Simulation Approach. / Brohus, Henrik; Frier, Christian; Heiselberg, Per Kvols.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

BT - Stochastic Single and Multizone Models of a Hybrid Ventilated Building

PB - Aalborg Universitet

CY - Aalborg : Institut for Bygningsteknik

Brohus H, Frier C, Heiselberg PK. Stochastic Single and Multizone Models of a Hybrid Ventilated Building: A Monte Carlo Simulation Approach. Aalborg : Institut for Bygningsteknik: Aalborg Universitet, 2002. 55 s. (R / Institut for Bygningsteknik; Nr. R0219).