Stop det transatlantiske frihandelsmonster!

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Hvis EU og den danske regering indgår en frihandelsaftale med USA og Canada, viser det, hvor tom deres grønne retorik er. Frihandel rimer lige så dårligt med grønne hensyn, som det gør med røde. En grøn økonomi er lokal – og det er en social og demokratisk økonomi også!
OriginalsprogDansk
Publikationsdato8 jul. 2013
StatusUdgivet - 8 jul. 2013

Citer dette

@misc{fc8cf107fb05483b830bea120cdb768b,
title = "Stop det transatlantiske frihandelsmonster!",
abstract = "Hvis EU og den danske regering indg{\aa}r en frihandelsaftale med USA og Canada, viser det, hvor tom deres gr{\o}nne retorik er. Frihandel rimer lige s{\aa} d{\aa}rligt med gr{\o}nne hensyn, som det g{\o}r med r{\o}de. En gr{\o}n {\o}konomi er lokal – og det er en social og demokratisk {\o}konomi ogs{\aa}!",
author = "John Holten-Andersen",
year = "2013",
month = "7",
day = "8",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Stop det transatlantiske frihandelsmonster! / Holten-Andersen, John.

2013, Kommentar.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Stop det transatlantiske frihandelsmonster!

AU - Holten-Andersen, John

PY - 2013/7/8

Y1 - 2013/7/8

N2 - Hvis EU og den danske regering indgår en frihandelsaftale med USA og Canada, viser det, hvor tom deres grønne retorik er. Frihandel rimer lige så dårligt med grønne hensyn, som det gør med røde. En grøn økonomi er lokal – og det er en social og demokratisk økonomi også!

AB - Hvis EU og den danske regering indgår en frihandelsaftale med USA og Canada, viser det, hvor tom deres grønne retorik er. Frihandel rimer lige så dårligt med grønne hensyn, som det gør med røde. En grøn økonomi er lokal – og det er en social og demokratisk økonomi også!

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -