Store infrastruktur-projekter

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

124 Downloads (Pure)

Resumé

Første studieår er en del af et samlet studieforløb for diplomingeniøruddannelserne og civilingeniøruddannelserne m.fl.. Året er det første led i den proces, der fører til opfyldelsen af de mål, der er beskrevet i gældende bekendtgørelser for uddannelserne ved Aalborg Universitets Ingeniør, Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
For det første projekt: P0 skal der arbejdes inden for et temaet:
”De tre store”
Det drejer sig om de faste forbindelser over Storebælt, Øresund og Femern Bælt. Her er virkelig tale om ingeniøropgaver i stor skala spændende over hele det felt, som en ingeniør inden for Byggeri og Anlæg beskæftiger sig med. De fagområder, som indgår i en sådan opgave, omfatter bl.a.: Planlægning, konstruktion, fundering, miljøforhold, ventilation og anlægsteknik, men meget andet indgår også f.eks. økonomi, politik, arbejdsmarkedsforhold og regional udvikling, som er nogle af de konsekvenser, et stort projekt medfører.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedAalborg
ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
Antal sider13
StatusUdgivet - sep. 2012
NavnDCE Latest News
Nummer34
ISSN1901-7308

Emneord

  • P0
  • studieform

Citer dette

Pedersen, L. (2012). Store infrastruktur-projekter. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Latest News, Nr. 34
Pedersen, Lars. / Store infrastruktur-projekter. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 13 s. (DCE Latest News; Nr. 34).
@book{0f4ca7c7a3d9464aaf1b263612511184,
title = "Store infrastruktur-projekter",
abstract = "F{\o}rste studie{\aa}r er en del af et samlet studieforl{\o}b for diplomingeni{\o}ruddannelserne og civilingeni{\o}ruddannelserne m.fl.. {\AA}ret er det f{\o}rste led i den proces, der f{\o}rer til opfyldelsen af de m{\aa}l, der er beskrevet i g{\ae}ldende bekendtg{\o}relser for uddannelserne ved Aalborg Universitets Ingeni{\o}r, Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultet.For det f{\o}rste projekt: P0 skal der arbejdes inden for et temaet:”De tre store”Det drejer sig om de faste forbindelser over Storeb{\ae}lt, {\O}resund og Femern B{\ae}lt. Her er virkelig tale om ingeni{\o}ropgaver i stor skala sp{\ae}ndende over hele det felt, som en ingeni{\o}r inden for Byggeri og Anl{\ae}g besk{\ae}ftiger sig med. De fagomr{\aa}der, som indg{\aa}r i en s{\aa}dan opgave, omfatter bl.a.: Planl{\ae}gning, konstruktion, fundering, milj{\o}forhold, ventilation og anl{\ae}gsteknik, men meget andet indg{\aa}r ogs{\aa} f.eks. {\o}konomi, politik, arbejdsmarkedsforhold og regional udvikling, som er nogle af de konsekvenser, et stort projekt medf{\o}rer.",
keywords = "P0, studieform",
author = "Lars Pedersen",
year = "2012",
month = "9",
language = "Dansk",
series = "DCE Latest News",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
number = "34",
address = "Danmark",

}

Pedersen, L 2012, Store infrastruktur-projekter. DCE Latest News, nr. 34, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Store infrastruktur-projekter. / Pedersen, Lars.

Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 13 s. (DCE Latest News; Nr. 34).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

TY - BOOK

T1 - Store infrastruktur-projekter

AU - Pedersen, Lars

PY - 2012/9

Y1 - 2012/9

N2 - Første studieår er en del af et samlet studieforløb for diplomingeniøruddannelserne og civilingeniøruddannelserne m.fl.. Året er det første led i den proces, der fører til opfyldelsen af de mål, der er beskrevet i gældende bekendtgørelser for uddannelserne ved Aalborg Universitets Ingeniør, Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultet.For det første projekt: P0 skal der arbejdes inden for et temaet:”De tre store”Det drejer sig om de faste forbindelser over Storebælt, Øresund og Femern Bælt. Her er virkelig tale om ingeniøropgaver i stor skala spændende over hele det felt, som en ingeniør inden for Byggeri og Anlæg beskæftiger sig med. De fagområder, som indgår i en sådan opgave, omfatter bl.a.: Planlægning, konstruktion, fundering, miljøforhold, ventilation og anlægsteknik, men meget andet indgår også f.eks. økonomi, politik, arbejdsmarkedsforhold og regional udvikling, som er nogle af de konsekvenser, et stort projekt medfører.

AB - Første studieår er en del af et samlet studieforløb for diplomingeniøruddannelserne og civilingeniøruddannelserne m.fl.. Året er det første led i den proces, der fører til opfyldelsen af de mål, der er beskrevet i gældende bekendtgørelser for uddannelserne ved Aalborg Universitets Ingeniør, Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultet.For det første projekt: P0 skal der arbejdes inden for et temaet:”De tre store”Det drejer sig om de faste forbindelser over Storebælt, Øresund og Femern Bælt. Her er virkelig tale om ingeniøropgaver i stor skala spændende over hele det felt, som en ingeniør inden for Byggeri og Anlæg beskæftiger sig med. De fagområder, som indgår i en sådan opgave, omfatter bl.a.: Planlægning, konstruktion, fundering, miljøforhold, ventilation og anlægsteknik, men meget andet indgår også f.eks. økonomi, politik, arbejdsmarkedsforhold og regional udvikling, som er nogle af de konsekvenser, et stort projekt medfører.

KW - P0

KW - studieform

M3 - Kompendium/lecture notes

T3 - DCE Latest News

BT - Store infrastruktur-projekter

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

ER -

Pedersen L. Store infrastruktur-projekter. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 13 s. (DCE Latest News; Nr. 34).