Strømmålinger ved Sæby Udløbsledning: september 1981

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

52 Downloads (Pure)

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning
StatusUdgivet - 1981

Bibliografisk note

PDF for print: 23 pp.

• Sæby Renseanlæg
  • Strømmåling
  • Tidevandsstrøm
  • Strømhastighed

Larsen, T. (1981). Strømmålinger ved Sæby Udløbsledning: september 1981. Aalborg: Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning.
Larsen, Torben. / Strømmålinger ved Sæby Udløbsledning : september 1981. Aalborg : Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning, 1981. 3 s.
@book{77cee5551eab43a0b1d38edcf44b135c,
title = "Str{\o}mm{\aa}linger ved S{\ae}by Udl{\o}bsledning: september 1981",
abstract = "Med henblik p{\aa} at vurdere tidevandsstr{\o}mningens amplitude i det kystn{\ae}re omr{\aa}de ud for S{\ae}by har man i ca. 14 dage fra 25.5.81 til 11.6.81 haft udlagt en Aanderraa RCM 4 str{\o}mm{\aa}ler ca. 1 m under overfladen p{\aa} ca. 4 m vanddybde. M{\aa}leren la ca. 900 m fra land i en linje, som var en forl{\ae}ngelse af udl{\o}bsledningen fra S{\ae}by renseanl{\ae}g. M{\aa}leren var placeret inden for den midlertidige afm{\ae}rkning, som var udlagt i forbindelse med arbejderne med en forl{\ae}ngelse af udl{\o}bsledningen.",
keywords = "S{\ae}by Renseanl{\ae}g, Str{\o}mm{\aa}ling, Tidevandsstr{\o}m, Str{\o}mhastighed",
author = "Torben Larsen",
note = "PDF for print: 23 pp.",
year = "1981",
publisher = "Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Milj{\o}teknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning",

Larsen, T 1981, Strømmålinger ved Sæby Udløbsledning: september 1981. Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning, Aalborg.

Strømmålinger ved Sæby Udløbsledning : september 1981. / Larsen, Torben.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Strømmålinger ved Sæby Udløbsledning

T2 - september 1981

AU - Larsen, Torben

N1 - PDF for print: 23 pp.

PY - 1981

Y1 - 1981

N2 - Med henblik på at vurdere tidevandsstrømningens amplitude i det kystnære område ud for Sæby har man i ca. 14 dage fra 25.5.81 til 11.6.81 haft udlagt en Aanderraa RCM 4 strømmåler ca. 1 m under overfladen på ca. 4 m vanddybde. Måleren la ca. 900 m fra land i en linje, som var en forlængelse af udløbsledningen fra Sæby renseanlæg. Måleren var placeret inden for den midlertidige afmærkning, som var udlagt i forbindelse med arbejderne med en forlængelse af udløbsledningen.

AB - Med henblik på at vurdere tidevandsstrømningens amplitude i det kystnære område ud for Sæby har man i ca. 14 dage fra 25.5.81 til 11.6.81 haft udlagt en Aanderraa RCM 4 strømmåler ca. 1 m under overfladen på ca. 4 m vanddybde. Måleren la ca. 900 m fra land i en linje, som var en forlængelse af udløbsledningen fra Sæby renseanlæg. Måleren var placeret inden for den midlertidige afmærkning, som var udlagt i forbindelse med arbejderne med en forlængelse af udløbsledningen.

KW - Sæby Renseanlæg

KW - Strømmåling

KW - Tidevandsstrøm

KW - Strømhastighed

M3 - Rapport

BT - Strømmålinger ved Sæby Udløbsledning

PB - Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning

CY - Aalborg

Larsen T. Strømmålinger ved Sæby Udløbsledning: september 1981. Aalborg: Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning, 1981. 3 s.