Strømningsforhold i luftkonditionerede lokaler: Modelforsøg og numerisk løsning af strømningsligningerne

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Resumé

Strømningsforholdene i luftkonditionerede lokaler er undersøgt ved modelforsøg. Der er fastlagt forskellige geometrier, som giver henholdsvis ustabil, stabil tre-dimensional og stabil to-dimensional strømning. I enkelte situationer er der foretaget målinger af hastighedsprofiler og temperaturprofiler.
Der er gennemgået en numerisk metode, der beregner strømningsforholdene i luftkonditionerede lokaler i tilfælde af stabil to-dimensional strømning. Der vises sammenligninger med måleresultater ved små Arkimedes tal, og der vises beregninger ved store Arkimedes tal .
OriginalsprogDansk
Antal sider126
StatusUdgivet - 1974

Emneord

  • Strømingsforhold
  • luftkonditionering

Citer dette

@book{0b58b6c0421245cd801d6e386d6e0acc,
title = "Str{\o}mningsforhold i luftkonditionerede lokaler: Modelfors{\o}g og numerisk l{\o}sning af str{\o}mningsligningerne",
abstract = "Str{\o}mningsforholdene i luftkonditionerede lokaler er unders{\o}gt ved modelfors{\o}g. Der er fastlagt forskellige geometrier, som giver henholdsvis ustabil, stabil tre-dimensional og stabil to-dimensional str{\o}mning. I enkelte situationer er der foretaget m{\aa}linger af hastighedsprofiler og temperaturprofiler. Der er gennemg{\aa}et en numerisk metode, der beregner str{\o}mningsforholdene i luftkonditionerede lokaler i tilf{\ae}lde af stabil to-dimensional str{\o}mning. Der vises sammenligninger med m{\aa}leresultater ved sm{\aa} Arkimedes tal, og der vises beregninger ved store Arkimedes tal .",
keywords = "Str{\o}mingsforhold, luftkonditionering",
author = "Nielsen, {Peter V.}",
year = "1974",
language = "Dansk",

}

Strømningsforhold i luftkonditionerede lokaler : Modelforsøg og numerisk løsning af strømningsligningerne. / Nielsen, Peter V.

1974. 126 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Strømningsforhold i luftkonditionerede lokaler

T2 - Modelforsøg og numerisk løsning af strømningsligningerne

AU - Nielsen, Peter V.

PY - 1974

Y1 - 1974

N2 - Strømningsforholdene i luftkonditionerede lokaler er undersøgt ved modelforsøg. Der er fastlagt forskellige geometrier, som giver henholdsvis ustabil, stabil tre-dimensional og stabil to-dimensional strømning. I enkelte situationer er der foretaget målinger af hastighedsprofiler og temperaturprofiler. Der er gennemgået en numerisk metode, der beregner strømningsforholdene i luftkonditionerede lokaler i tilfælde af stabil to-dimensional strømning. Der vises sammenligninger med måleresultater ved små Arkimedes tal, og der vises beregninger ved store Arkimedes tal .

AB - Strømningsforholdene i luftkonditionerede lokaler er undersøgt ved modelforsøg. Der er fastlagt forskellige geometrier, som giver henholdsvis ustabil, stabil tre-dimensional og stabil to-dimensional strømning. I enkelte situationer er der foretaget målinger af hastighedsprofiler og temperaturprofiler. Der er gennemgået en numerisk metode, der beregner strømningsforholdene i luftkonditionerede lokaler i tilfælde af stabil to-dimensional strømning. Der vises sammenligninger med måleresultater ved små Arkimedes tal, og der vises beregninger ved store Arkimedes tal .

KW - Strømingsforhold

KW - luftkonditionering

M3 - Rapport

BT - Strømningsforhold i luftkonditionerede lokaler

ER -