Strain Rate Imaging for Visualization of Electro Mechanical Coupling

Martin Vandborg Andersen, Samuel Emil Schmidt, Peter Søgaard, Johannes Jan Struijk, Olaf T. Von Ramm, Cooper Moore, Brett Atwater, Daniel J. Friedman, Kristine Agnes, Melissa Lefevre, Joseph Kisslo

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdatomar. 2018
StatusUdgivet - mar. 2018
BegivenhedAmerican Institute of Ultrasound in Medicine Convention (AIUM), 2018 - New York, USA
Varighed: 24 mar. 201828 mar. 2018

Konference

KonferenceAmerican Institute of Ultrasound in Medicine Convention (AIUM), 2018
LandUSA
ByNew York
Periode24/03/201828/03/2018

Andersen, M. V., Schmidt, S. E., Søgaard, P., Struijk, J. J., Von Ramm, O. T., Moore, C., ... Kisslo, J. (2018). Strain Rate Imaging for Visualization of Electro Mechanical Coupling. Poster session præsenteret på American Institute of Ultrasound in Medicine Convention (AIUM), 2018, New York, USA.
Andersen, Martin Vandborg ; Schmidt, Samuel Emil ; Søgaard, Peter ; Struijk, Johannes Jan ; Von Ramm, Olaf T. ; Moore, Cooper ; Atwater, Brett ; Friedman, Daniel J. ; Agnes, Kristine ; Lefevre, Melissa ; Kisslo, Joseph. / Strain Rate Imaging for Visualization of Electro Mechanical Coupling. Poster session præsenteret på American Institute of Ultrasound in Medicine Convention (AIUM), 2018, New York, USA.
@conference{d11bf510befd43bfbbbd9ebc96c690d0,
title = "Strain Rate Imaging for Visualization of Electro Mechanical Coupling",
author = "Andersen, {Martin Vandborg} and Schmidt, {Samuel Emil} and Peter S{\o}gaard and Struijk, {Johannes Jan} and {Von Ramm}, {Olaf T.} and Cooper Moore and Brett Atwater and Friedman, {Daniel J.} and Kristine Agnes and Melissa Lefevre and Joseph Kisslo",
year = "2018",
month = "3",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 24-03-2018 Through 28-03-2018",

Andersen, MV, Schmidt, SE, Søgaard, P, Struijk, JJ, Von Ramm, OT, Moore, C, Atwater, B, Friedman, DJ, Agnes, K, Lefevre, M & Kisslo, J 2018, 'Strain Rate Imaging for Visualization of Electro Mechanical Coupling' American Institute of Ultrasound in Medicine Convention (AIUM), 2018, New York, USA, 24/03/2018 - 28/03/2018, .

Strain Rate Imaging for Visualization of Electro Mechanical Coupling. / Andersen, Martin Vandborg; Schmidt, Samuel Emil; Søgaard, Peter; Struijk, Johannes Jan; Von Ramm, Olaf T.; Moore, Cooper; Atwater, Brett; Friedman, Daniel J.; Agnes, Kristine; Lefevre, Melissa; Kisslo, Joseph.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

TY - CONF

T1 - Strain Rate Imaging for Visualization of Electro Mechanical Coupling

AU - Andersen, Martin Vandborg

AU - Schmidt, Samuel Emil

AU - Søgaard, Peter

AU - Struijk, Johannes Jan

AU - Von Ramm, Olaf T.

AU - Moore, Cooper

AU - Atwater, Brett

AU - Friedman, Daniel J.

AU - Agnes, Kristine

AU - Lefevre, Melissa

AU - Kisslo, Joseph

PY - 2018/3

Y1 - 2018/3

M3 - Poster

Andersen MV, Schmidt SE, Søgaard P, Struijk JJ, Von Ramm OT, Moore C et al. Strain Rate Imaging for Visualization of Electro Mechanical Coupling. 2018. Poster session præsenteret på American Institute of Ultrasound in Medicine Convention (AIUM), 2018, New York, USA.