Bidragets oversatte titel: Strategies for Recognition

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg Universitet
ForlagInstitut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2006

Harder, M. (2006). Anerkendelsesstrategier:   som de udøves af foreninger til støtte for forældre til anbragte børn. Aalborg Universitet: Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet.
Harder, Margit. / Anerkendelsesstrategier :   som de udøves af foreninger til støtte for forældre til anbragte børn. Aalborg Universitet : Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet, 2006. 303 s.
@phdthesis{45567d509fd811db8ed6000ea68e967b,
title = "Anerkendelsesstrategier:   som de ud{\o}ves af foreninger til st{\o}tte for for{\ae}ldre til anbragte b{\o}rn",
author = "Margit Harder",
year = "2006",
language = "English",
publisher = "Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet",

Harder, M 2006, Anerkendelsesstrategier:   som de udøves af foreninger til støtte for forældre til anbragte børn. Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet.

Anerkendelsesstrategier :   som de udøves af foreninger til støtte for forældre til anbragte børn. / Harder, Margit.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Anerkendelsesstrategier

T2 -   som de udøves af foreninger til støtte for forældre til anbragte børn

AU - Harder, Margit

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Ph.D. thesis

BT - Anerkendelsesstrategier

PB - Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

Harder M. Anerkendelsesstrategier:   som de udøves af foreninger til støtte for forældre til anbragte børn. Aalborg Universitet: Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet, 2006. 303 s.