Abstrakt

Boligsociale indsatser indgår i at forebygge og løse udsatte boligområders udfordringer; baseret på et tæt samarbejde mellem de boligsociale indsatser, kommune og boligorganisationer. For at understøtte det strategiske samarbejde mellem aktørerne har Landsbyggefonden med de boligsociale indsatser finansieret af 2015-2018-midlerne indført en ny organisationsstruktur, som skal sikre en mere entydig ledelse. Det centrale element i den ændrede struktur er indførelsen af boligsociale bestyrelser med repræsentation af ledelsen fra kommune og boligorganisationer. Målet er at skærpe den ledelsesmæssige opmærksomhed på de boligsociale indsatser og at sikre strategisk styring og udvikling af boligområdet.
UdgivelsesstedKøbenhavn SV
ForlagInstitut for Byggeri, By og Miljø (BUILD), Aalborg Universitet