Strategiske drenge og flittige piger

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

BogserieUngdomsforskning
Vol/bind9
Udgave nummer3-4
Sider (fra-til)79-85
ISSN1602-0324
StatusUdgivet - 2010
Udgivet eksterntJa

Vestergaard, Arnt Louw ; Brown, Rikke. / Strategiske drenge og flittige piger. I: Ungdomsforskning. 2010 ; Bind 9, Nr. 3-4. s. 79-85.
@article{ea963ac33b494f279b77441e9995fecc,
title = "Strategiske drenge og flittige piger",
abstract = "Pigerne p{\aa} hhx forbereder sig mere end drengene. Men drengene er ikke s{\aa} bange for at sige noget i timerne, selvom de ikke har forberedt sig. Det viser en ny stor unders{\o}gelse om eleverne p{\aa} hhx. Artiklen beskriver disse og andre k{\o}nsm{\o}nstre, som tegner sig blandt hhx-eleverne i unders{\o}gelsen.",
author = "Vestergaard, {Arnt Louw} and Rikke Brown",
year = "2010",
volume = "9",
pages = "79--85",
journal = "Ungdomsforskning",
issn = "1602-0324",
number = "3-4",

Vestergaard, AL & Brown, R 2010, 'Strategiske drenge og flittige piger' Ungdomsforskning, bind 9, nr. 3-4, s. 79-85.

Strategiske drenge og flittige piger. / Vestergaard, Arnt Louw; Brown, Rikke.

I: Ungdomsforskning, Bind 9, Nr. 3-4, 2010, s. 79-85.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

TY - JOUR

T1 - Strategiske drenge og flittige piger

AU - Vestergaard, Arnt Louw

AU - Brown, Rikke

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Pigerne på hhx forbereder sig mere end drengene. Men drengene er ikke så bange for at sige noget i timerne, selvom de ikke har forberedt sig. Det viser en ny stor undersøgelse om eleverne på hhx. Artiklen beskriver disse og andre kønsmønstre, som tegner sig blandt hhx-eleverne i undersøgelsen.

AB - Pigerne på hhx forbereder sig mere end drengene. Men drengene er ikke så bange for at sige noget i timerne, selvom de ikke har forberedt sig. Det viser en ny stor undersøgelse om eleverne på hhx. Artiklen beskriver disse og andre kønsmønstre, som tegner sig blandt hhx-eleverne i undersøgelsen.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 9