Succesmagerne: Ni veje til succes

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Abstrakt

"Ingen har set vinden. Men vi ser, hvad den gør ved omgivelserne. Og ud fra det skønner vi så, om det bare er vestenvinden, en rædselsvækkende og truende orkan eller en mild brise, der lokker med forårets komme. Selv meteorologerne kan ikke se vinden, de må aflæse skyformationer og måle vindens hastighed på strategiske steder. Det er på nøjagtig samme måde med personligheden. Vi ser den ikke, hvor gerne vi end ville. Men vi kan i stedet betragte et menneskes bredspektrede adfærd. Og ud fra denne helhedsbetragtning tegner vi så et billede af et bestemt menneskes personlighed - et billede, der er gyldigt for os, og som bliver bestemmende for vores reaktioner over for dette menneske. Ganske som vi enten kryber i ly eller glæder os, når vi mærker vinden."

Erhvervspsykologen Annemarie Østergaard tager os med ind i universet omkring mennesker med store resultater i deres kølvand. Gennem dybdegående interview med ni kendte danske personligheder tegner hun et skarpt billede af, hvad det er, der skal til for at opnå succes.

I bogen medvirker: Søren Ejlersen, Jacob Jensen, Lars Kolind, Lars Larsen, Peter Lassen, Marie Poulsen, Charlotte Sparre, Lars Thrane og Jane Aamund.
OriginalsprogDansk
UdgivelsesstedCopenhagen
ForlagBørsen
Antal sider288
ISBN (Trykt)87-7553-969-1
StatusUdgivet - 2003

Emneord

  • Succes, Personlighed,

Citationsformater