Ulrika K. Stigsdotter, Marie C. Gramkow, Victoria L. Lygum, Sus S. Corazon, Gaochao Zhang, Dorthe V. Poulsen, Tine Soulié, Anne-Merete Kissow, Camilla Ryhl, Lone Sigbrand, Sidse Grangaard, Jens Troelsen, Ola Ekholm

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

ForlagKøbenhavns Universitet
ISBN (Elektronisk)978-87-7903-780-9
StatusUdgivet - dec. 2017

• natur
  • tilgængelighed
  • bevægelseshandicap
  • sundhed
  • sundheds- og sygelighedsundersøgelsen 2005
  • litteraturstudie
  • kulturmiljø

Stigsdotter, U. K., Gramkow, M. C., Lygum, V. L., Corazon, S. S., Zhang, G., Poulsen, D. V., ... Ekholm, O. (2017). Sundhedsfremmende natur for mennesker med bevægelseshandicap: Arbejdsrapport fra et tværvidenskabeligt forskningsprojekt med fokus på design og brug af naturen. Københavns Universitet.
Stigsdotter, Ulrika K. ; Gramkow, Marie C. ; Lygum, Victoria L. ; Corazon, Sus S. ; Zhang, Gaochao ; Poulsen, Dorthe V. ; Soulié, Tine ; Kissow, Anne-Merete ; Ryhl, Camilla ; Sigbrand, Lone ; Grangaard, Sidse ; Troelsen, Jens ; Ekholm, Ola . / Sundhedsfremmende natur for mennesker med bevægelseshandicap : Arbejdsrapport fra et tværvidenskabeligt forskningsprojekt med fokus på design og brug af naturen. Københavns Universitet, 2017. 65 s.
@book{79baf0bcf23e4b4d931501dae357cabe,
title = "Sundhedsfremmende natur for mennesker med bev{\ae}gelseshandicap: Arbejdsrapport fra et tv{\ae}rvidenskabeligt forskningsprojekt med fokus p{\aa} design og brug af naturen",
abstract = "Rapporten bygger p{\aa} et forskningsprojekt, der er forankret i et partnerskab med Handicapidr{\ae}ttens Videnscenter, Danske Handicaporganisationer, Bevica Fonden og 15. Juni Fonden og ledes af forskergruppen Natur, Sundhed & Design p{\aa} K{\o}benhavns Universitet. Desuden deltager Statens Byggeforskningsinstitut ved Aalborg Universitet og Statens Institut for Folkesundhed og Institut for Idr{\ae}t og Biomekanik ved Syddansk Universitet.",
keywords = "natur, tilg{\ae}ngelighed, bev{\ae}gelseshandicap, sundhed, sundheds- og sygelighedsunders{\o}gelsen 2005, litteraturstudie, kulturmilj{\o}",
author = "Stigsdotter, {Ulrika K.} and Gramkow, {Marie C.} and Lygum, {Victoria L.} and Corazon, {Sus S.} and Gaochao Zhang and Poulsen, {Dorthe V.} and Tine Souli{\'e} and Anne-Merete Kissow and Camilla Ryhl and Lone Sigbrand and Sidse Grangaard and Jens Troelsen and Ola Ekholm",
year = "2017",
month = "12",
publisher = "K{\o}benhavns Universitet",

Stigsdotter, UK, Gramkow, MC, Lygum, VL, Corazon, SS, Zhang, G, Poulsen, DV, Soulié, T, Kissow, A-M, Ryhl, C, Sigbrand, L, Grangaard, S, Troelsen, J & Ekholm, O 2017, Sundhedsfremmende natur for mennesker med bevægelseshandicap: Arbejdsrapport fra et tværvidenskabeligt forskningsprojekt med fokus på design og brug af naturen. Københavns Universitet.

Sundhedsfremmende natur for mennesker med bevægelseshandicap : Arbejdsrapport fra et tværvidenskabeligt forskningsprojekt med fokus på design og brug af naturen. / Stigsdotter, Ulrika K. ; Gramkow, Marie C. ; Lygum, Victoria L.; Corazon, Sus S. ; Zhang, Gaochao ; Poulsen, Dorthe V. ; Soulié, Tine; Kissow, Anne-Merete ; Ryhl, Camilla; Sigbrand, Lone; Grangaard, Sidse; Troelsen, Jens; Ekholm, Ola .

Københavns Universitet, 2017. 65 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Sundhedsfremmende natur for mennesker med bevægelseshandicap

T2 - Arbejdsrapport fra et tværvidenskabeligt forskningsprojekt med fokus på design og brug af naturen

AU - Stigsdotter, Ulrika K.

AU - Gramkow, Marie C.

AU - Lygum, Victoria L.

AU - Corazon, Sus S.

AU - Zhang, Gaochao

AU - Poulsen, Dorthe V.

AU - Soulié, Tine

AU - Kissow, Anne-Merete

AU - Ryhl, Camilla

AU - Sigbrand, Lone

AU - Grangaard, Sidse

AU - Troelsen, Jens

AU - Ekholm, Ola

PY - 2017/12

Y1 - 2017/12

N2 - Rapporten bygger på et forskningsprojekt, der er forankret i et partnerskab med Handicapidrættens Videnscenter, Danske Handicaporganisationer, Bevica Fonden og 15. Juni Fonden og ledes af forskergruppen Natur, Sundhed & Design på Københavns Universitet. Desuden deltager Statens Byggeforskningsinstitut ved Aalborg Universitet og Statens Institut for Folkesundhed og Institut for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet.

AB - Rapporten bygger på et forskningsprojekt, der er forankret i et partnerskab med Handicapidrættens Videnscenter, Danske Handicaporganisationer, Bevica Fonden og 15. Juni Fonden og ledes af forskergruppen Natur, Sundhed & Design på Københavns Universitet. Desuden deltager Statens Byggeforskningsinstitut ved Aalborg Universitet og Statens Institut for Folkesundhed og Institut for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet.

KW - natur

KW - tilgængelighed

KW - bevægelseshandicap

KW - sundhed

KW - sundheds- og sygelighedsundersøgelsen 2005

KW - litteraturstudie

KW - kulturmiljø

M3 - Rapport

BT - Sundhedsfremmende natur for mennesker med bevægelseshandicap

PB - Københavns Universitet

Stigsdotter UK, Gramkow MC, Lygum VL, Corazon SS, Zhang G, Poulsen DV et al. Sundhedsfremmende natur for mennesker med bevægelseshandicap: Arbejdsrapport fra et tværvidenskabeligt forskningsprojekt med fokus på design og brug af naturen. Københavns Universitet, 2017. 65 s.