Ulrika K. Stigsdotter, Marie Christoffersen Gramkow, Victoria Linn Lygum, Sus Sola Corazon, Gauchao Zhang, Dorthe Varning Poulsen, Trine Soulié, Anne-Merete Kissow, Camilla Ryhl, Lone Sigbrand, Sidse Grangaard, Jens Troelsen, Ola Ekholm

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

UdgivelsesstedFrederiksberg
ForlagInstitut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet
StatusUdgivet - 2017

Citationsformater

Stigsdotter, U. K., Gramkow, M. C., Lygum, V. L., Corazon, S. S., Zhang, G., Poulsen, D. V., Soulié, T., Kissow, A-M., Ryhl, C., Sigbrand, L., Grangaard, S., Troelsen, J., & Ekholm, O. (2017). Sundhedsfremmende natur for mennesker med bevægelseshandicap: Arbejdsrapport fra et tværvidenskabeligt forskningsprojekt med fokus på design og brug af naturen (IGN Rapport). Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet.