Sundhedspleje - Studier af en normaliserende praksis

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Phd.-afhandling
Afhandlingen har tre undersøgelsesspørgsmål:
Hvordan formidles normalitet i sundhedsplejens praksis?
Hvilke former for normalitet er der tale om?
Hvilke samfundsmæssige diskurser taler sundhedsplejens praksis ind i?
StatusUdgivet - 2013

@phdthesis{b45221e290494840a136538397d71424,
title = "Sundhedspleje - Studier af en normaliserende praksis",
abstract = "Phd.-afhandlingAfhandlingen er en analyse af sundhedsplejens praksis. Dener udf{\o}rt p{\aa} baggrund af etnografisk feltarbejde i sundhedsplejen (suppleret med interviews).Afhandlingen har tre unders{\o}gelsessp{\o}rgsm{\aa}l:Hvordan formidles normalitet i sundhedsplejens praksis?Hvilke former for normalitet er der tale om?Hvilke samfundsm{\ae}ssige diskurser taler sundhedsplejens praksis ind i?",
author = "Oline Pedersen",
year = "2013",

Sundhedspleje - Studier af en normaliserende praksis. / Pedersen, Oline.

2013. 322 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Sundhedspleje - Studier af en normaliserende praksis

AU - Pedersen, Oline

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Phd.-afhandlingAfhandlingen er en analyse af sundhedsplejens praksis. Dener udført på baggrund af etnografisk feltarbejde i sundhedsplejen (suppleret med interviews).Afhandlingen har tre undersøgelsesspørgsmål:Hvordan formidles normalitet i sundhedsplejens praksis?Hvilke former for normalitet er der tale om?Hvilke samfundsmæssige diskurser taler sundhedsplejens praksis ind i?

AB - Phd.-afhandlingAfhandlingen er en analyse af sundhedsplejens praksis. Dener udført på baggrund af etnografisk feltarbejde i sundhedsplejen (suppleret med interviews).Afhandlingen har tre undersøgelsesspørgsmål:Hvordan formidles normalitet i sundhedsplejens praksis?Hvilke former for normalitet er der tale om?Hvilke samfundsmæssige diskurser taler sundhedsplejens praksis ind i?

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Sundhedspleje - Studier af en normaliserende praksis