Svingningsteori, Bind. 2: ikke-lineær svingningsteori

• Perburtationsteknik
    • Lindstedt's Metode
    • Hopfænomen

Nielsen, S. R. K. (1990). Svingningsteori, Bind. 2: ikke-lineær svingningsteori. Aalborg: Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter. U/, Nr. 9005, Bind. 2
    Nielsen, Søren R.K. / Svingningsteori, Bind. 2 : ikke-lineær svingningsteori. Aalborg : Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, 1990. 118 s. (U/; Nr. 9005, Bind 2).
    @book{8787971cff2e424b929a09d600557df0,
    title = "Svingningsteori, Bind. 2: ikke-line{\ae}r svingningsteori",
    abstract = "N{\ae}rv{\ae}rende l{\ae}rebog i ikke-line{\ae}r svingningsteori er skrevet med henblik p{\aa} undervisningen i bygningsdynamik p{\aa} konstruktionslinien 9. semester p{\aa} Aalborg Universitetscenter. Bogens indhold er i det store og hele identisk med et s{\ae}t noter S{\o}ren R. K. Nielsen udarbejdede i efter{\aa}rssemestret 1987 i forbindelse med forel{\ae}sningerne.",
    keywords = "Svingingsteori, Hysteresemodeller, Stabilitetsteori, Autonome Systemer, Perburtationsteknik, Lindstedt's Metode, Hopf{\ae}nomen",
    author = "Nielsen, {S{\o}ren R.K.}",
    note = "PDF for print: 122 pp.",
    year = "1990",
    month = "6",
    volume = "2",
    series = "U/",
    publisher = "Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter",
    number = "9005",

Nielsen, SRK 1990, Svingningsteori, Bind. 2: ikke-lineær svingningsteori. U/, nr. 9005, bind 2, bind 2, Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, Aalborg.

Svingningsteori, Bind. 2 : ikke-lineær svingningsteori. / Nielsen, Søren R.K.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Svingningsteori, Bind. 2

T2 - ikke-lineær svingningsteori

AU - Nielsen, Søren R.K.

N1 - PDF for print: 122 pp.

PY - 1990/6

Y1 - 1990/6

N2 - Nærværende lærebog i ikke-lineær svingningsteori er skrevet med henblik på undervisningen i bygningsdynamik på konstruktionslinien 9. semester på Aalborg Universitetscenter. Bogens indhold er i det store og hele identisk med et sæt noter Søren R. K. Nielsen udarbejdede i efterårssemestret 1987 i forbindelse med forelæsningerne.

AB - Nærværende lærebog i ikke-lineær svingningsteori er skrevet med henblik på undervisningen i bygningsdynamik på konstruktionslinien 9. semester på Aalborg Universitetscenter. Bogens indhold er i det store og hele identisk med et sæt noter Søren R. K. Nielsen udarbejdede i efterårssemestret 1987 i forbindelse med forelæsningerne.

KW - Svingingsteori

KW - Hysteresemodeller

KW - Stabilitetsteori

KW - Autonome Systemer

KW - Perburtationsteknik

KW - Lindstedt's Metode

KW - Hopfænomen

M3 - Bog

VL - 2

T3 - U/

BT - Svingningsteori, Bind. 2

PB - Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter

CY - Aalborg

Nielsen SRK. Svingningsteori, Bind. 2: ikke-lineær svingningsteori. Aalborg: Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, 1990. 118 s. (U/; Nr. 9005, Bind 2).