Systematisk oversigt: Knudepunkter i en bygning

K. Blach, B. Kjær

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Den oversigt, der er indeholdt i notatet, viser de mere end 200 forskellige knudepunkter, som selv en ret enkelt udformet bygning indeholder. Oversigten kan bruges som en huskeliste ved udvikling af byggesystemer og delsystemer. På den måde kan det sikres, at et tilstrækkeligt antal knudepunkter gennemarbejdes. Oversigten kan også bruges i en konkret byggesag til en hurtig kontrol af, om et tilbudt byggesystem eller delsystem kan klare de knudepunkter, det aktuelle projekt indeholder. Oversigten kan også udvides til at omfatte mere komplicerede bygningsudformninger. En sådan udvidelse af oversigten kan nemt foretages i forbindelse med konkrete projekter.
Bidragets oversatte titelA systematic survey of key junctions in a building
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider29
StatusUdgivet - 1979
NavnSBI-notat
Nummer95

Bibliografisk note

Udsolgt

Emneord

  • byggeteknik
  • bygningskonstruktioner

Citer dette

Blach, K., & Kjær, B. (1979). Systematisk oversigt: Knudepunkter i en bygning. Hørsholm: SBI forlag. SBI-notat, Nr. 95
Blach, K. ; Kjær, B. / Systematisk oversigt : Knudepunkter i en bygning. Hørsholm : SBI forlag, 1979. 29 s. (SBI-notat; Nr. 95).
@book{f57557f0165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Systematisk oversigt: Knudepunkter i en bygning",
abstract = "Den oversigt, der er indeholdt i notatet, viser de mere end 200 forskellige knudepunkter, som selv en ret enkelt udformet bygning indeholder. Oversigten kan bruges som en huskeliste ved udvikling af byggesystemer og delsystemer. P{\aa} den m{\aa}de kan det sikres, at et tilstr{\ae}kkeligt antal knudepunkter gennemarbejdes. Oversigten kan ogs{\aa} bruges i en konkret byggesag til en hurtig kontrol af, om et tilbudt byggesystem eller delsystem kan klare de knudepunkter, det aktuelle projekt indeholder. Oversigten kan ogs{\aa} udvides til at omfatte mere komplicerede bygningsudformninger. En s{\aa}dan udvidelse af oversigten kan nemt foretages i forbindelse med konkrete projekter.",
keywords = "byggeteknik, bygningskonstruktioner",
author = "K. Blach and B. Kj{\ae}r",
note = "Udsolgt",
year = "1979",
language = "Dansk",
publisher = "SBI forlag",

}

Blach, K & Kjær, B 1979, Systematisk oversigt: Knudepunkter i en bygning. SBI-notat, nr. 95, SBI forlag, Hørsholm.

Systematisk oversigt : Knudepunkter i en bygning. / Blach, K.; Kjær, B.

Hørsholm : SBI forlag, 1979. 29 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Systematisk oversigt

T2 - Knudepunkter i en bygning

AU - Blach, K.

AU - Kjær, B.

N1 - Udsolgt

PY - 1979

Y1 - 1979

N2 - Den oversigt, der er indeholdt i notatet, viser de mere end 200 forskellige knudepunkter, som selv en ret enkelt udformet bygning indeholder. Oversigten kan bruges som en huskeliste ved udvikling af byggesystemer og delsystemer. På den måde kan det sikres, at et tilstrækkeligt antal knudepunkter gennemarbejdes. Oversigten kan også bruges i en konkret byggesag til en hurtig kontrol af, om et tilbudt byggesystem eller delsystem kan klare de knudepunkter, det aktuelle projekt indeholder. Oversigten kan også udvides til at omfatte mere komplicerede bygningsudformninger. En sådan udvidelse af oversigten kan nemt foretages i forbindelse med konkrete projekter.

AB - Den oversigt, der er indeholdt i notatet, viser de mere end 200 forskellige knudepunkter, som selv en ret enkelt udformet bygning indeholder. Oversigten kan bruges som en huskeliste ved udvikling af byggesystemer og delsystemer. På den måde kan det sikres, at et tilstrækkeligt antal knudepunkter gennemarbejdes. Oversigten kan også bruges i en konkret byggesag til en hurtig kontrol af, om et tilbudt byggesystem eller delsystem kan klare de knudepunkter, det aktuelle projekt indeholder. Oversigten kan også udvides til at omfatte mere komplicerede bygningsudformninger. En sådan udvidelse af oversigten kan nemt foretages i forbindelse med konkrete projekter.

KW - byggeteknik

KW - bygningskonstruktioner

M3 - Bog

BT - Systematisk oversigt

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Blach K, Kjær B. Systematisk oversigt: Knudepunkter i en bygning. Hørsholm: SBI forlag, 1979. 29 s. (SBI-notat; Nr. 95).