Tæt lav - en boligform

Udsolgt. Summary s. 92-95

• byplanlægning
  • boligforvaltning

Statens Byggeforskningsinstitut (1976). Tæt lav - en boligform: Beboerstyrets vilkår. Hindringer og forslag. København: SBI forlag. SBI-rapport, Nr. 83
Statens Byggeforskningsinstitut. / Tæt lav - en boligform : Beboerstyrets vilkår. Hindringer og forslag. København : SBI forlag, 1976. 95 s. (SBI-rapport; Nr. 83).
@book{d3370440165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "T{\ae}t lav - en boligform: Beboerstyrets vilk{\aa}r. Hindringer og forslag",
abstract = "Rapporten sigter imod at f{\aa} beboerne inddraget i planl{\ae}gningen, opf{\o}relsen og driften af deres egne boliger og boligomr{\aa}der, og er en opfordring til kommuner og boligselskaber om at fremme denne udvikling. Rapporten sigter ogs{\aa} imod at afd{\ae}kke de meget store vanskeligheder, der er forbundet med at etablere alternativ praksis.",
keywords = "byplanl{\ae}gning, boligforvaltning",
author = "{Statens Byggeforskningsinstitut}",
note = "Udsolgt. Summary s. 92-95",
year = "1976",
isbn = "87-563-0246-0",
publisher = "SBI forlag",

Statens Byggeforskningsinstitut 1976, Tæt lav - en boligform: Beboerstyrets vilkår. Hindringer og forslag. SBI-rapport, nr. 83, SBI forlag, København.

Tæt lav - en boligform : Beboerstyrets vilkår. Hindringer og forslag. / Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag).

København : SBI forlag, 1976. 95 s. (SBI-rapport; Nr. 83).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Tæt lav - en boligform

T2 - Beboerstyrets vilkår. Hindringer og forslag

A2 - Statens Byggeforskningsinstitut

N1 - Udsolgt. Summary s. 92-95

PY - 1976

Y1 - 1976

N2 - Rapporten sigter imod at få beboerne inddraget i planlægningen, opførelsen og driften af deres egne boliger og boligområder, og er en opfordring til kommuner og boligselskaber om at fremme denne udvikling. Rapporten sigter også imod at afdække de meget store vanskeligheder, der er forbundet med at etablere alternativ praksis.

AB - Rapporten sigter imod at få beboerne inddraget i planlægningen, opførelsen og driften af deres egne boliger og boligområder, og er en opfordring til kommuner og boligselskaber om at fremme denne udvikling. Rapporten sigter også imod at afdække de meget store vanskeligheder, der er forbundet med at etablere alternativ praksis.

KW - byplanlægning

KW - boligforvaltning

M3 - Bog

SN - 87-563-0246-0

BT - Tæt lav - en boligform

PB - SBI forlag

CY - København

Statens Byggeforskningsinstitut. Tæt lav - en boligform: Beboerstyrets vilkår. Hindringer og forslag. København: SBI forlag, 1976. 95 s. (SBI-rapport; Nr. 83).