TÆT-LAV - en boligform: En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis

H. Mammen, E. Løvborg, H. Kaaris

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Notatet er et forarbejde til SBI-rapport 83: "BEBOERSTYRETS VILKÅR - hindringer og forslag". Hvor rapporten er forsøgt begrænset til at være et tilstrækkeligt første diskussionsoplæg med en summarisk gennemgang af hindringer og forslag, giver notatet en mere detaljeret baggrundsbeskrivelse og vurdering til brug for de parter, der når frem til at ville indlede et samarbejde med henblik på at forbedre beboerstyrets vilkår.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider101
StatusUdgivet - 1976
NavnSBI-notat
Nummer61

Bibliografisk note

Udsolgt

Emneord

  • boligforvaltning
  • byplanlægning

Citer dette

Mammen, H., Løvborg, E., & Kaaris, H. (1976). TÆT-LAV - en boligform: En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis. Hørsholm: SBI forlag. SBI-notat, Nr. 61
Mammen, H. ; Løvborg, E. ; Kaaris, H. / TÆT-LAV - en boligform : En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis. Hørsholm : SBI forlag, 1976. 101 s. (SBI-notat; Nr. 61).
@book{f2f38f10165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "T{\AE}T-LAV - en boligform: En vurdering af beboerstyrets vilk{\aa}r set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis",
abstract = "Notatet er et forarbejde til SBI-rapport 83: {"}BEBOERSTYRETS VILK{\AA}R - hindringer og forslag{"}. Hvor rapporten er fors{\o}gt begr{\ae}nset til at v{\ae}re et tilstr{\ae}kkeligt f{\o}rste diskussionsopl{\ae}g med en summarisk gennemgang af hindringer og forslag, giver notatet en mere detaljeret baggrundsbeskrivelse og vurdering til brug for de parter, der n{\aa}r frem til at ville indlede et samarbejde med henblik p{\aa} at forbedre beboerstyrets vilk{\aa}r.",
keywords = "boligforvaltning, byplanl{\ae}gning",
author = "H. Mammen and E. L{\o}vborg and H. Kaaris",
note = "Udsolgt",
year = "1976",
language = "Dansk",
series = "SBI-notat",
publisher = "SBI forlag",
number = "61",

}

Mammen, H, Løvborg, E & Kaaris, H 1976, TÆT-LAV - en boligform: En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis. SBI-notat, nr. 61, SBI forlag, Hørsholm.

TÆT-LAV - en boligform : En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis. / Mammen, H.; Løvborg, E.; Kaaris, H.

Hørsholm : SBI forlag, 1976. 101 s. (SBI-notat; Nr. 61).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - TÆT-LAV - en boligform

T2 - En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis

AU - Mammen, H.

AU - Løvborg, E.

AU - Kaaris, H.

N1 - Udsolgt

PY - 1976

Y1 - 1976

N2 - Notatet er et forarbejde til SBI-rapport 83: "BEBOERSTYRETS VILKÅR - hindringer og forslag". Hvor rapporten er forsøgt begrænset til at være et tilstrækkeligt første diskussionsoplæg med en summarisk gennemgang af hindringer og forslag, giver notatet en mere detaljeret baggrundsbeskrivelse og vurdering til brug for de parter, der når frem til at ville indlede et samarbejde med henblik på at forbedre beboerstyrets vilkår.

AB - Notatet er et forarbejde til SBI-rapport 83: "BEBOERSTYRETS VILKÅR - hindringer og forslag". Hvor rapporten er forsøgt begrænset til at være et tilstrækkeligt første diskussionsoplæg med en summarisk gennemgang af hindringer og forslag, giver notatet en mere detaljeret baggrundsbeskrivelse og vurdering til brug for de parter, der når frem til at ville indlede et samarbejde med henblik på at forbedre beboerstyrets vilkår.

KW - boligforvaltning

KW - byplanlægning

M3 - Bog

T3 - SBI-notat

BT - TÆT-LAV - en boligform

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Mammen H, Løvborg E, Kaaris H. TÆT-LAV - en boligform: En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis. Hørsholm: SBI forlag, 1976. 101 s. (SBI-notat; Nr. 61).