Tage: Materialer, opbygning, egenskaber, detaljer

ForlagStatens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet
Udgave1
ISBN (Trykt)978-87-563-1903-4
ISBN (Elektronisk)978-87-563-1905-8 (online udgave), 978-87-563-1904-1 (e-bog)
StatusUdgivet - mar. 2019
NavnSBi-anvisning
Nummer273
ISSN0106-6757

• Klimaskærm
  • Tag
  • Trækonstruktioner
  • Ventilation

Brandt, E., Bunch-Nielsen, T., & Morelli, M. (2019). Tage: Materialer, opbygning, egenskaber, detaljer. (1 udg.) København: Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet. SBi-anvisning, Nr. 273
Brandt, Erik ; Bunch-Nielsen, Tommy ; Morelli, Martin. / Tage : Materialer, opbygning, egenskaber, detaljer. 1 udg. København : Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet, 2019. 408 s. (SBi-anvisning; Nr. 273).
@book{fcc6ffdbb0b54d27a4c8f171782f9c77,
title = "Tage: Materialer, opbygning, egenskaber, detaljer",
abstract = "SBi-anvisning 273 omhandler generelle krav og anbefalinger til tage og tagd{\ae}kninger i henhold til bestemmelserne i Bygningsreglement 2018 (BR18).Anvisningen behandler generelle retningslinjer uafh{\ae}ngigt af bygningstype og anvendelse. Anvisningen omhandler alle emner med tilknytning til tage, fx fugttekniske forhold, ventilation, brand, energi og lyd. Nogle af emnerne er kun behandlet overordnet.Anvisningen er rettet mod nybyggeri, men behandler ogs{\aa} renovering og efterisolering af tage.",
keywords = "Klimask{\ae}rm, Tag, Tr{\ae}konstruktioner, Ventilation",
author = "Erik Brandt and Tommy Bunch-Nielsen and Martin Morelli",
year = "2019",
month = "3",
isbn = "978-87-563-1903-4",
series = "SBi-anvisning",
number = "273",
publisher = "Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet",
edition = "1",

Brandt, E, Bunch-Nielsen, T & Morelli, M 2019, Tage: Materialer, opbygning, egenskaber, detaljer. SBi-anvisning, nr. 273, 1 udg, Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet, København.

Tage : Materialer, opbygning, egenskaber, detaljer. / Brandt, Erik; Bunch-Nielsen, Tommy; Morelli, Martin.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Tage

T2 - Materialer, opbygning, egenskaber, detaljer

AU - Brandt, Erik

AU - Bunch-Nielsen, Tommy

AU - Morelli, Martin

PY - 2019/3

Y1 - 2019/3

N2 - SBi-anvisning 273 omhandler generelle krav og anbefalinger til tage og tagdækninger i henhold til bestemmelserne i Bygningsreglement 2018 (BR18).Anvisningen behandler generelle retningslinjer uafhængigt af bygningstype og anvendelse. Anvisningen omhandler alle emner med tilknytning til tage, fx fugttekniske forhold, ventilation, brand, energi og lyd. Nogle af emnerne er kun behandlet overordnet.Anvisningen er rettet mod nybyggeri, men behandler også renovering og efterisolering af tage.

AB - SBi-anvisning 273 omhandler generelle krav og anbefalinger til tage og tagdækninger i henhold til bestemmelserne i Bygningsreglement 2018 (BR18).Anvisningen behandler generelle retningslinjer uafhængigt af bygningstype og anvendelse. Anvisningen omhandler alle emner med tilknytning til tage, fx fugttekniske forhold, ventilation, brand, energi og lyd. Nogle af emnerne er kun behandlet overordnet.Anvisningen er rettet mod nybyggeri, men behandler også renovering og efterisolering af tage.

KW - Klimaskærm

KW - Tag

KW - Trækonstruktioner

KW - Ventilation

M3 - Bog

SN - 978-87-563-1903-4

T3 - SBi-anvisning

BT - Tage

PB - Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet

CY - København

Brandt E, Bunch-Nielsen T, Morelli M. Tage: Materialer, opbygning, egenskaber, detaljer. 1 udg. København: Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet, 2019. 408 s. (SBi-anvisning; Nr. 273).