Technical report ISSP 2009 Denmark: Social Inequality IV

Jesper Møller Pedersen, Morten Højmose Andersen, Andreas Pihl Kjærsgård

Publikation: Working paperForskning

148 Downloads (Pure)
Udgivelses stedDepartment of Economics, Politics and Public Administration, Aalborg University
StatusUdgivet - 2009

Pedersen, J. M., Andersen, M. H., & Kjærsgård, A. P. (2009). Technical report ISSP 2009 Denmark: Social Inequality IV. Department of Economics, Politics and Public Administration, Aalborg University.
Pedersen, Jesper Møller ; Andersen, Morten Højmose ; Kjærsgård, Andreas Pihl. / Technical report ISSP 2009 Denmark: Social Inequality IV. Department of Economics, Politics and Public Administration, Aalborg University, 2009.
@techreport{b0264e5ffbbb4d95b569c3bda093046c,
title = "Technical report ISSP 2009 Denmark: Social Inequality IV",
author = "Pedersen, {Jesper M{\o}ller} and Andersen, {Morten H{\o}jmose} and Kj{\ae}rsg{\aa}rd, {Andreas Pihl}",
year = "2009",
type = "WorkingPaper",

Pedersen, JM, Andersen, MH & Kjærsgård, AP 2009 'Technical report ISSP 2009 Denmark: Social Inequality IV' Department of Economics, Politics and Public Administration, Aalborg University.

Technical report ISSP 2009 Denmark: Social Inequality IV. / Pedersen, Jesper Møller; Andersen, Morten Højmose; Kjærsgård, Andreas Pihl.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Technical report ISSP 2009 Denmark: Social Inequality IV

AU - Pedersen, Jesper Møller

AU - Andersen, Morten Højmose

AU - Kjærsgård, Andreas Pihl

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Working paper

BT - Technical report ISSP 2009 Denmark: Social Inequality IV

CY - Department of Economics, Politics and Public Administration, Aalborg University

Pedersen JM, Andersen MH, Kjærsgård AP. Technical report ISSP 2009 Denmark: Social Inequality IV. Department of Economics, Politics and Public Administration, Aalborg University. 2009.