Temabeskrivelse og ideer til P0-projekter

• Øresundsbroen
  • Højbroen
  • Femern Bælt

Pedersen, L. (red.) (2008). Temabeskrivelse og ideer til P0-projekter. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Latest News, Nr. 5
Pedersen, Lars (Redaktør). / Temabeskrivelse og ideer til P0-projekter. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2008. (DCE Latest News; Nr. 5).
@techreport{df226c80e22711ddb0a4000ea68e967b,
title = "Temabeskrivelse og ideer til P0-projekter",
abstract = "Du har valgt et sp{\ae}ndende studium, hvor hele verden ligger {\aa}ben for dit virke. Ikke blot en omfattende faglig verden, men ogs{\aa} den geografiske verden. Byggeri og Anl{\ae}g er universelt, og mange store projekter over hele kloden er planlagt, projekteret og udf{\o}rt af danske ingeni{\o}rfirmaer.",
keywords = "Undervisning, Uddannelse, Byggeri og anl{\ae}g, Projektarbejde, Storeb{\ae}lt, {\O}stbro, {\O}sttunnel, Vestbro, {\O}resundsbroen, H{\o}jbroen, Femern B{\ae}lt",
author = "Lars Pedersen",
year = "2008",
series = "DCE Latest News",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
number = "5",
address = "Danmark",
type = "WorkingPaper",
institution = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",

Pedersen, L (red.) 2008 'Temabeskrivelse og ideer til P0-projekter' Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Temabeskrivelse og ideer til P0-projekter. / Pedersen, Lars (Redaktør).

Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2008.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Temabeskrivelse og ideer til P0-projekter

A2 - Pedersen, Lars

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Du har valgt et spændende studium, hvor hele verden ligger åben for dit virke. Ikke blot en omfattende faglig verden, men også den geografiske verden. Byggeri og Anlæg er universelt, og mange store projekter over hele kloden er planlagt, projekteret og udført af danske ingeniørfirmaer.

AB - Du har valgt et spændende studium, hvor hele verden ligger åben for dit virke. Ikke blot en omfattende faglig verden, men også den geografiske verden. Byggeri og Anlæg er universelt, og mange store projekter over hele kloden er planlagt, projekteret og udført af danske ingeniørfirmaer.

KW - Undervisning

KW - Uddannelse

KW - Byggeri og anlæg

KW - Projektarbejde

KW - Storebælt

KW - Østbro

KW - Østtunnel

KW - Vestbro

KW - Øresundsbroen

KW - Højbroen

KW - Femern Bælt

M3 - Working paper

T3 - DCE Latest News

BT - Temabeskrivelse og ideer til P0-projekter

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Pedersen L, (ed.). Temabeskrivelse og ideer til P0-projekter. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. 2008.