Test af Software: Test af indlejret og teknisk software

Arne Skou (Redaktør), Brian Nielsen (Redaktør), Jørgen Biegel (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

1. Overblik. Her giver vi et resumé af netværkets formål, aktiviteter og resultater. State of the art af software test ridses op. Vi omtaler, at CISS og netværket tager nye tiltag.

2. Netværket. Formål, deltagere og behandlede emner på ti seminarer og en konference.

3. Cases. Registreret viden i Testnet i form af noter fra seminarer og konference fremlægges. Casene foreligger i form af korte beskrivelser, stikord o.l. dels på dansk, dels på engelsk. Formålet er, at interesserede kan få en introduktion til, hvad der rører sig på testområdet i en række danske software-, elektronik- og IT-virksomheder.

Udgivelses stedAalborg
ForlagCISS, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)978-87-991724-2-9
StatusUdgivet - 2009

Skou, A., Nielsen, B., & Biegel, J. (red.) (2009). Test af Software: Test af indlejret og teknisk software. Aalborg: CISS, Aalborg Universitet.
Skou, Arne (Redaktør) ; Nielsen, Brian (Redaktør) ; Biegel, Jørgen (Redaktør). / Test af Software : Test af indlejret og teknisk software. Aalborg : CISS, Aalborg Universitet, 2009. 85 s.
@book{185fc460d03f11de9e10000ea68e967b,
title = "Test af Software: Test af indlejret og teknisk software",
abstract = "Dette dokument udg{\o}r slutrapporten for netv{\ae}rkssamarbejdet ”Testnet”, som er udf{\o}rt i perioden 1.4.2006 til 31.12.2008. Netv{\ae}rket besk{\ae}ftiger sig navnlig med emner inden for test af indlejret og teknisk software, men et antal eksempler p{\aa} problemstillinger og l{\o}sninger forbundet med test af administrativ software indg{\aa}r ogs{\aa}. Rapporten er opdelt i f{\o}lgende 3 dele:Overblik. Her giver vi et resum{\'e} af netv{\ae}rkets form{\aa}l, aktiviteter og resultater. State of the art af software test ridses op. Vi omtaler, at CISS og netv{\ae}rket tager nye tiltag.Netv{\ae}rket. Form{\aa}l, deltagere og behandlede emner p{\aa} ti seminarer og en konference. Cases. Registreret viden i Testnet i form af noter fra seminarer og konference freml{\ae}gges. Casene foreligger i form af korte beskrivelser, stikord o.l. dels p{\aa} dansk, dels p{\aa} engelsk. Form{\aa}let er, at interesserede kan f{\aa} en introduktion til, hvad der r{\o}rer sig p{\aa} testomr{\aa}det i en r{\ae}kke danske software-, elektronik- og IT-virksomheder.",
editor = "Arne Skou and Brian Nielsen and J{\o}rgen Biegel",
year = "2009",
isbn = "978-87-991724-2-9",
publisher = "CISS, Aalborg Universitet",

Skou, A, Nielsen, B & Biegel, J (red) 2009, Test af Software: Test af indlejret og teknisk software. CISS, Aalborg Universitet, Aalborg.

Test af Software : Test af indlejret og teknisk software. / Skou, Arne (Redaktør); Nielsen, Brian (Redaktør); Biegel, Jørgen (Redaktør).

Aalborg : CISS, Aalborg Universitet, 2009. 85 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Test af Software

T2 - Test af indlejret og teknisk software

A2 - Skou, Arne

A2 - Nielsen, Brian

A2 - Biegel, Jørgen

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Dette dokument udgør slutrapporten for netværkssamarbejdet ”Testnet”, som er udført i perioden 1.4.2006 til 31.12.2008. Netværket beskæftiger sig navnlig med emner inden for test af indlejret og teknisk software, men et antal eksempler på problemstillinger og løsninger forbundet med test af administrativ software indgår også. Rapporten er opdelt i følgende 3 dele:Overblik. Her giver vi et resumé af netværkets formål, aktiviteter og resultater. State of the art af software test ridses op. Vi omtaler, at CISS og netværket tager nye tiltag.Netværket. Formål, deltagere og behandlede emner på ti seminarer og en konference. Cases. Registreret viden i Testnet i form af noter fra seminarer og konference fremlægges. Casene foreligger i form af korte beskrivelser, stikord o.l. dels på dansk, dels på engelsk. Formålet er, at interesserede kan få en introduktion til, hvad der rører sig på testområdet i en række danske software-, elektronik- og IT-virksomheder.

AB - Dette dokument udgør slutrapporten for netværkssamarbejdet ”Testnet”, som er udført i perioden 1.4.2006 til 31.12.2008. Netværket beskæftiger sig navnlig med emner inden for test af indlejret og teknisk software, men et antal eksempler på problemstillinger og løsninger forbundet med test af administrativ software indgår også. Rapporten er opdelt i følgende 3 dele:Overblik. Her giver vi et resumé af netværkets formål, aktiviteter og resultater. State of the art af software test ridses op. Vi omtaler, at CISS og netværket tager nye tiltag.Netværket. Formål, deltagere og behandlede emner på ti seminarer og en konference. Cases. Registreret viden i Testnet i form af noter fra seminarer og konference fremlægges. Casene foreligger i form af korte beskrivelser, stikord o.l. dels på dansk, dels på engelsk. Formålet er, at interesserede kan få en introduktion til, hvad der rører sig på testområdet i en række danske software-, elektronik- og IT-virksomheder.

M3 - Bog

SN - 978-87-991724-2-9

BT - Test af Software

PB - CISS, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Skou A, (ed.), Nielsen B, (ed.), Biegel J, (ed.). Test af Software: Test af indlejret og teknisk software. Aalborg: CISS, Aalborg Universitet, 2009. 85 s.