Testing of eleven Danish concrete mixers

J. Andersen, P. Bredsdorff, N.H. Krarup, K. Malmstedt-Andersen, P. Nerenst, N.M. Plum

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSBI forlag
StatusUdgivet - 1951
NavnSBI-rapport
Nummer4

Bibliografisk note

Udsolgt

• byggematerialer
  • byggeteknik

Andersen, J., Bredsdorff, P., Krarup, N. H., Malmstedt-Andersen, K., Nerenst, P., & Plum, N. M. (1951). Testing of eleven Danish concrete mixers. København: SBI forlag. SBI-rapport, Nr. 4
Andersen, J. ; Bredsdorff, P. ; Krarup, N.H. ; Malmstedt-Andersen, K. ; Nerenst, P. ; Plum, N.M. / Testing of eleven Danish concrete mixers. København : SBI forlag, 1951. 383 s. (SBI-rapport; Nr. 4).
@book{f3675f80165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Testing of eleven Danish concrete mixers",
keywords = "byggematerialer, byggeteknik",
author = "J. Andersen and P. Bredsdorff and N.H. Krarup and K. Malmstedt-Andersen and P. Nerenst and N.M. Plum",
note = "Udsolgt",
year = "1951",
language = "English",
publisher = "SBI forlag",

Andersen, J, Bredsdorff, P, Krarup, NH, Malmstedt-Andersen, K, Nerenst, P & Plum, NM 1951, Testing of eleven Danish concrete mixers. SBI-rapport, nr. 4, SBI forlag, København.

Testing of eleven Danish concrete mixers. / Andersen, J.; Bredsdorff, P.; Krarup, N.H.; Malmstedt-Andersen, K.; Nerenst, P.; Plum, N.M.

København : SBI forlag, 1951. 383 s. (SBI-rapport; Nr. 4).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Testing of eleven Danish concrete mixers

AU - Andersen, J.

AU - Bredsdorff, P.

AU - Krarup, N.H.

AU - Malmstedt-Andersen, K.

AU - Nerenst, P.

AU - Plum, N.M.

N1 - Udsolgt

PY - 1951

Y1 - 1951

KW - byggematerialer

KW - byggeteknik

M3 - Book

BT - Testing of eleven Danish concrete mixers

PB - SBI forlag

CY - København

Andersen J, Bredsdorff P, Krarup NH, Malmstedt-Andersen K, Nerenst P, Plum NM. Testing of eleven Danish concrete mixers. København: SBI forlag, 1951. 383 s. (SBI-rapport; Nr. 4).