Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

• Policy design
  • Public policy
  • Coordination

Jørgensen, H., & Larsen, F. (1997). The Blessings of Network Steering: Theoretical and Empirical Arguments for Coordination Concepts as Alternatives to Policy Design. Aalborg: Aalborg Universitet. Arbejdspapirer: Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Nr. 9
Jørgensen, Henning ; Larsen, Flemming. / The Blessings of Network Steering : Theoretical and Empirical Arguments for Coordination Concepts as Alternatives to Policy Design. Aalborg : Aalborg Universitet, 1997. (Arbejdspapirer: Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning; Nr. 9).
@book{f58c99c0118011db8924000ea68e967b,
title = "The Blessings of Network Steering: Theoretical and Empirical Arguments for Coordination Concepts as Alternatives to Policy Design",
keywords = "Network, Policy design, Public policy, Coordination, Network, Policy design, Public policy, Coordination",
author = "Henning J{\o}rgensen and Flemming Larsen",
year = "1997",
language = "English",
series = "Arbejdspapirer: Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning",
publisher = "Aalborg Universitet",
number = "9",

Jørgensen, H & Larsen, F 1997, The Blessings of Network Steering: Theoretical and Empirical Arguments for Coordination Concepts as Alternatives to Policy Design. Arbejdspapirer: Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, nr. 9, Aalborg Universitet, Aalborg.

The Blessings of Network Steering : Theoretical and Empirical Arguments for Coordination Concepts as Alternatives to Policy Design. / Jørgensen, Henning; Larsen, Flemming.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - The Blessings of Network Steering

T2 - Theoretical and Empirical Arguments for Coordination Concepts as Alternatives to Policy Design

AU - Jørgensen, Henning

AU - Larsen, Flemming

PY - 1997

Y1 - 1997

KW - Network

KW - Policy design

KW - Public policy

KW - Coordination

KW - Network

KW - Policy design

KW - Public policy

KW - Coordination

M3 - Book

T3 - Arbejdspapirer: Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning

BT - The Blessings of Network Steering

PB - Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Jørgensen H, Larsen F. The Blessings of Network Steering: Theoretical and Empirical Arguments for Coordination Concepts as Alternatives to Policy Design. Aalborg: Aalborg Universitet, 1997. (Arbejdspapirer: Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning; Nr. 9).