The Danish national spatial planning framework

Fluctuating capacities of planning policies and institutions

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelPlanning for States and Nation-States : In the US and Europe
RedaktørerGerrit-Jan Knapp, Zorica Nedovic-Budic, Armando Carbonell
Udgivelses stedCambridge, Massachussets
ForlagLincoln Institute of Land Policy
Publikationsdatoapr. 2015
Kapitel9
ISBN (Trykt)978-1-55844-291-7
StatusUdgivet - apr. 2015
BegivenhedPlanning for States and Nation/States: A TransAtlantic Exploration - UCD Newman House, St Stephen’s Green, Dublin 2, Dublin, Irland
Varighed: 14 okt. 201216 okt. 2012

Konference

KonferencePlanning for States and Nation/States
LokationUCD Newman House, St Stephen’s Green, Dublin 2
LandIrland
ByDublin
Periode14/10/201216/10/2012

Galland, D., & Enemark, S. (2015). The Danish national spatial planning framework: Fluctuating capacities of planning policies and institutions. I G-J. Knapp, Z. Nedovic-Budic, & A. Carbonell (red.), Planning for States and Nation-States: In the US and Europe Cambridge, Massachussets: Lincoln Institute of Land Policy.
Galland, Daniel ; Enemark, Stig. / The Danish national spatial planning framework : Fluctuating capacities of planning policies and institutions. Planning for States and Nation-States: In the US and Europe. red. / Gerrit-Jan Knapp ; Zorica Nedovic-Budic ; Armando Carbonell. Cambridge, Massachussets : Lincoln Institute of Land Policy, 2015.
@inbook{38850536105c44dfaf15bf6740384a7b,
title = "The Danish national spatial planning framework: Fluctuating capacities of planning policies and institutions",
keywords = "planning system; national spatial planning; land-use planning; policy instruments; institutional arrangements; Denmark",
author = "Daniel Galland and Stig Enemark",
year = "2015",
month = "4",
language = "English",
isbn = "978-1-55844-291-7",
editor = "Gerrit-Jan Knapp and Zorica Nedovic-Budic and Armando Carbonell",
booktitle = "Planning for States and Nation-States",
publisher = "Lincoln Institute of Land Policy",

Galland, D & Enemark, S 2015, The Danish national spatial planning framework: Fluctuating capacities of planning policies and institutions. i G-J Knapp, Z Nedovic-Budic & A Carbonell (red), Planning for States and Nation-States: In the US and Europe. Lincoln Institute of Land Policy, Cambridge, Massachussets, Dublin, Irland, 14/10/2012.

The Danish national spatial planning framework : Fluctuating capacities of planning policies and institutions. / Galland, Daniel; Enemark, Stig.

Planning for States and Nation-States: In the US and Europe. red. / Gerrit-Jan Knapp; Zorica Nedovic-Budic; Armando Carbonell. Cambridge, Massachussets : Lincoln Institute of Land Policy, 2015.

TY - CHAP

T1 - The Danish national spatial planning framework

T2 - Fluctuating capacities of planning policies and institutions

AU - Galland, Daniel