The environmental impact of pork production from a life cycle perspective

Randi Dalgaard

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

974 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
ForlagInstitut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2007

Dalgaard, R. (2007). The environmental impact of pork production from a life cycle perspective. Aalborg: Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet.
Dalgaard, Randi. / The environmental impact of pork production from a life cycle perspective. Aalborg : Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2007. 135 s.
@phdthesis{f5c03e60f82811dd83f3000ea68e967b,
title = "The environmental impact of pork production from a life cycle perspective",
author = "Randi Dalgaard",
year = "2007",
language = "English",
publisher = "Institut for Samfundsudvikling og Planl{\ae}gning, Aalborg Universitet",

Dalgaard, R 2007, The environmental impact of pork production from a life cycle perspective. Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, Aalborg.

The environmental impact of pork production from a life cycle perspective. / Dalgaard, Randi.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - The environmental impact of pork production from a life cycle perspective

AU - Dalgaard, Randi

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Ph.D. thesis

BT - The environmental impact of pork production from a life cycle perspective

PB - Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Dalgaard R. The environmental impact of pork production from a life cycle perspective. Aalborg: Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2007. 135 s.