The Learning Organization: Critical analysis and future directions

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelThe Oxford Handbook of The Learning Organization
RedaktørerAnders Örtenblad
Udgivelses stedNew York
ForlagOxford University Press
Udgave1
StatusAccepteret/In press - 2019

Jørgensen, K. M., Hsu, S., & Hansen, L. H. (Accepteret/In press). The Learning Organization: Critical analysis and future directions. I A. Örtenblad (red.), The Oxford Handbook of The Learning Organization (1 udg.). New York: Oxford University Press.
Jørgensen, Kenneth Mølbjerg ; Hsu, Shih-wei ; Hansen, Lone Hersted. / The Learning Organization: Critical analysis and future directions. The Oxford Handbook of The Learning Organization. red. / Anders Örtenblad. 1. udg. New York : Oxford University Press, 2019.
@inbook{8410369ef54a40fe8a8e4f9a00609884,
title = "The Learning Organization: Critical analysis and future directions",
keywords = "Learning organization, critical analysis, reflexivity, organizational learning, organizational discourse",
author = "J{\o}rgensen, {Kenneth M{\o}lbjerg} and Shih-wei Hsu and Hansen, {Lone Hersted}",
year = "2019",
language = "English",
editor = "Anders {\"O}rtenblad",
booktitle = "The Oxford Handbook of The Learning Organization",
publisher = "Oxford University Press",
address = "United Kingdom",
edition = "1",

Jørgensen, KM, Hsu, S & Hansen, LH 2019, The Learning Organization: Critical analysis and future directions. i A Örtenblad (red.), The Oxford Handbook of The Learning Organization. 1 udg, Oxford University Press, New York.

The Learning Organization: Critical analysis and future directions. / Jørgensen, Kenneth Mølbjerg; Hsu, Shih-wei; Hansen, Lone Hersted.

TY - CHAP

T1 - The Learning Organization: Critical analysis and future directions

AU - Jørgensen, Kenneth Mølbjerg

AU - Hsu, Shih-wei