Karen Nielsen Breidahl, Mathias Knuth, Flemming Larsen, Lisa Schulte

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdatojul. 2014
StatusUdgivet - jul. 2014
BegivenhedXVIII ISA World Congress of Sociology - Yokohama, Japan
Varighed: 13 jul. 201419 jul. 2014
Konferencens nummer: 18

Konference

KonferenceXVIII ISA World Congress of Sociology
Nummer18
LandJapan
ByYokohama
Periode13/07/201419/07/2014

• marketization of public services
  • Public Employment services
  • Dilemmas

Breidahl, K. N., Knuth, M., Larsen, F., & Schulte, L. (2014). The marketization of employment services in UK, Germany and Denmark Dilemmas and unintended consequences. Afhandling præsenteret på XVIII ISA World Congress of Sociology, Yokohama, Japan.
Breidahl, Karen Nielsen ; Knuth, Mathias ; Larsen, Flemming ; Schulte, Lisa. / The marketization of employment services in UK, Germany and Denmark Dilemmas and unintended consequences. Afhandling præsenteret på XVIII ISA World Congress of Sociology, Yokohama, Japan.10 s.
@conference{8017670a95ea4aaa92ff00848deb6d72,
title = "The marketization of employment services in UK, Germany and Denmark Dilemmas and unintended consequences",
keywords = "marketization of public services, Public Employment services, Dilemmas",
author = "Breidahl, {Karen Nielsen} and Mathias Knuth and Flemming Larsen and Lisa Schulte",
year = "2014",
month = "7",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 13-07-2014 Through 19-07-2014",

Breidahl, KN, Knuth, M, Larsen, F & Schulte, L 2014, 'The marketization of employment services in UK, Germany and Denmark Dilemmas and unintended consequences' Paper fremlagt ved XVIII ISA World Congress of Sociology, Yokohama, Japan, 13/07/2014 - 19/07/2014, .

The marketization of employment services in UK, Germany and Denmark Dilemmas and unintended consequences. / Breidahl, Karen Nielsen; Knuth, Mathias ; Larsen, Flemming; Schulte, Lisa.

TY - CONF

T1 - The marketization of employment services in UK, Germany and Denmark Dilemmas and unintended consequences

AU - Breidahl, Karen Nielsen

AU - Knuth, Mathias

AU - Larsen, Flemming

AU - Schulte, Lisa

PY - 2014/7

Y1 - 2014/7

KW - marketization of public services

KW - Public Employment services

KW - Dilemmas

M3 - Paper without publisher/journal

Breidahl KN, Knuth M, Larsen F, Schulte L. The marketization of employment services in UK, Germany and Denmark Dilemmas and unintended consequences. 2014. Afhandling præsenteret på XVIII ISA World Congress of Sociology, Yokohama, Japan.