Esben Sloth Andersen, A. K. Jensen, L. Madsen, M. Jørgensen

NavnDruid Working Paper
Nummer96-5
ISSN1396-2035

Andersen, E. S., Jensen, A. K., Madsen, L., & Jørgensen, M. (1996). The Nelson and Winter Models Revisited: Prototypes for Computer-Based Reconstruction of Schumpeterian Competition. Chp.: DRUID, Aalborg University. Druid Working Paper, Nr. 96-5
Andersen, Esben Sloth ; Jensen, A. K. ; Madsen, L. ; Jørgensen, M. / The Nelson and Winter Models Revisited : Prototypes for Computer-Based Reconstruction of Schumpeterian Competition. Chp. : DRUID, Aalborg University, 1996. (Druid Working Paper; Nr. 96-5).
@book{67cf5eb0002e11dab4d5000ea68e967b,
title = "The Nelson and Winter Models Revisited: Prototypes for Computer-Based Reconstruction of Schumpeterian Competition",
author = "Andersen, {Esben Sloth} and Jensen, {A. K.} and L. Madsen and M. J{\o}rgensen",
year = "1996",
language = "English",
isbn = "8778730058",
series = "Druid Working Paper",
publisher = "DRUID, Aalborg University",
number = "96-5",
address = "Denmark",

Andersen, ES, Jensen, AK, Madsen, L & Jørgensen, M 1996, The Nelson and Winter Models Revisited: Prototypes for Computer-Based Reconstruction of Schumpeterian Competition. Druid Working Paper, nr. 96-5, DRUID, Aalborg University, Chp.

The Nelson and Winter Models Revisited : Prototypes for Computer-Based Reconstruction of Schumpeterian Competition. / Andersen, Esben Sloth; Jensen, A. K.; Madsen, L.; Jørgensen, M.

Chp. : DRUID, Aalborg University, 1996. (Druid Working Paper; Nr. 96-5).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - The Nelson and Winter Models Revisited

T2 - Prototypes for Computer-Based Reconstruction of Schumpeterian Competition

AU - Andersen, Esben Sloth

AU - Jensen, A. K.

AU - Madsen, L.

AU - Jørgensen, M.

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Book

SN - 8778730058

T3 - Druid Working Paper

BT - The Nelson and Winter Models Revisited

PB - DRUID, Aalborg University

CY - Chp.

Andersen ES, Jensen AK, Madsen L, Jørgensen M. The Nelson and Winter Models Revisited: Prototypes for Computer-Based Reconstruction of Schumpeterian Competition. Chp.: DRUID, Aalborg University, 1996. (Druid Working Paper; Nr. 96-5).