The Perceived Attractiveness of the Designer in Innovation Processes

ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Elektronisk)978-87-7210-172-9
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
ISSN2446-1636

Minder, B. (2018). The Perceived Attractiveness of the Designer in Innovation Processes. Aalborg Universitetsforlag. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
Minder, Bettina. / The Perceived Attractiveness of the Designer in Innovation Processes. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 143 s. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).
@phdthesis{2db7d73885924808bf9d1e121a3faf34,
title = "The Perceived Attractiveness of the Designer in Innovation Processes",
author = "Bettina Minder",
note = "PhD supervisor: Associate Prof. Dr. Astrid Heidemann Lassen, Aalborg University",
year = "2018",
language = "English",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Minder, B 2018, The Perceived Attractiveness of the Designer in Innovation Processes. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet, Aalborg Universitetsforlag.

The Perceived Attractiveness of the Designer in Innovation Processes. / Minder, Bettina.

Aalborg Universitetsforlag, 2018. 143 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - The Perceived Attractiveness of the Designer in Innovation Processes

AU - Minder, Bettina

N1 - PhD supervisor: Associate Prof. Dr. Astrid Heidemann Lassen, Aalborg University

PY - 2018

Y1 - 2018

UR - https://www.hslu.ch/en/lucerne-school-of-art-and-design/research/design-and-management/#?filters=1177

M3 - Ph.D. thesis

BT - The Perceived Attractiveness of the Designer in Innovation Processes

PB - Aalborg Universitetsforlag

Minder B. The Perceived Attractiveness of the Designer in Innovation Processes. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 143 s. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).