The Representation of 'the Others' as Strategies of Symbolic Construction

NavnArbejdspapirer : Institut for Sprog og Internationale Kulturstudier
    Nummer33
    ISSN0902-9958

Cristoffanini, P. R. (2003). The Representation of 'the Others' as Strategies of Symbolic Construction. Aalborg Universitet: Aalborg Universitetsforlag. Arbejdspapirer : Institut for Sprog og Internationale Kulturstudier, Nr. 33
    Cristoffanini, Pablo Rolando. / The Representation of 'the Others' as Strategies of Symbolic Construction. Aalborg Universitet : Aalborg Universitetsforlag, 2003. 25 s. (Arbejdspapirer : Institut for Sprog og Internationale Kulturstudier; Nr. 33).
    @book{b97371d0002d11dab4d5000ea68e967b,
    title = "The Representation of 'the Others' as Strategies of Symbolic Construction",
    author = "Cristoffanini, {Pablo Rolando}",
    year = "2003",
    language = "English",
    isbn = "8789170857",
    series = "Arbejdspapirer : Institut for Sprog og Internationale Kulturstudier",
    publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
    number = "33",

Cristoffanini, PR 2003, The Representation of 'the Others' as Strategies of Symbolic Construction. Arbejdspapirer : Institut for Sprog og Internationale Kulturstudier, nr. 33, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg Universitet.

The Representation of 'the Others' as Strategies of Symbolic Construction. / Cristoffanini, Pablo Rolando.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

TY - BOOK

T1 - The Representation of 'the Others' as Strategies of Symbolic Construction

AU - Cristoffanini, Pablo Rolando

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Book

SN - 8789170857

T3 - Arbejdspapirer : Institut for Sprog og Internationale Kulturstudier

BT - The Representation of 'the Others' as Strategies of Symbolic Construction

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg Universitet

Cristoffanini PR. The Representation of 'the Others' as Strategies of Symbolic Construction. Aalborg Universitet: Aalborg Universitetsforlag, 2003. 25 s. (Arbejdspapirer : Institut for Sprog og Internationale Kulturstudier; Nr. 33).