The Rise and Fall of East Asian Capitlism: Back to the future?

Publikation: Working paperForskning

94 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 1998

Li, X., Hersh, J., & Schmidt, J. D. (1998). The Rise and Fall of East Asian Capitlism: Back to the future? Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
Li, Xing ; Hersh, Jacques ; Schmidt, Johannes Dragsbæk. / The Rise and Fall of East Asian Capitlism: Back to the future?. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 1998.
@techreport{ccabe870494a11df84c0000ea68e967b,
title = "The Rise and Fall of East Asian Capitlism: Back to the future?",
author = "Xing Li and Jacques Hersh and Schmidt, {Johannes Dragsb{\ae}k}",
year = "1998",
language = "English",
publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Li, X, Hersh, J & Schmidt, JD 1998 'The Rise and Fall of East Asian Capitlism: Back to the future?' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.

The Rise and Fall of East Asian Capitlism: Back to the future? / Li, Xing; Hersh, Jacques; Schmidt, Johannes Dragsbæk.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - The Rise and Fall of East Asian Capitlism: Back to the future?

AU - Li, Xing

AU - Hersh, Jacques

AU - Schmidt, Johannes Dragsbæk

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Working paper

BT - The Rise and Fall of East Asian Capitlism: Back to the future?

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

Li X, Hersh J, Schmidt JD. The Rise and Fall of East Asian Capitlism: Back to the future? Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 1998.