The Social Democratic Model: Formal and Informal Work in Denmark

Publikation: Working paperForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAalborg
    UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
    ISBN (Trykt)9788792174390
    StatusUdgivet - 2007

Jensen, P. H. (2007). The Social Democratic Model: Formal and Informal Work in Denmark. Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
    Jensen, Per H. / The Social Democratic Model: Formal and Informal Work in Denmark. Aalborg : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2007.
    @techreport{41836da0ae1911dcaf3b000ea68e967b,
    title = "The Social Democratic Model: Formal and Informal Work in Denmark",
    author = "Jensen, {Per H.}",
    year = "2007",
    language = "English",
    isbn = "9788792174390",
    publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Jensen, PH 2007 'The Social Democratic Model: Formal and Informal Work in Denmark' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg.

The Social Democratic Model: Formal and Informal Work in Denmark. / Jensen, Per H.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - The Social Democratic Model: Formal and Informal Work in Denmark

AU - Jensen, Per H.

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Working paper

SN - 9788792174390

BT - The Social Democratic Model: Formal and Informal Work in Denmark

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Jensen PH. The Social Democratic Model: Formal and Informal Work in Denmark. Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2007.