The telegraph and social ordering

Anders Koed Madsen, Mikkel Flyverbom

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelOxford Handbook of Media, Technology and Organization Studies
ForlagOxford University Press
StatusAccepteret/In press - 2019

Madsen, A. K., & Flyverbom, M. (Accepteret/In press). The telegraph and social ordering. I Oxford Handbook of Media, Technology and Organization Studies Oxford University Press.
Madsen, Anders Koed ; Flyverbom, Mikkel. / The telegraph and social ordering. Oxford Handbook of Media, Technology and Organization Studies. Oxford University Press, 2019.
@inbook{409ce3ec24094e29af867a4b6968ab47,
title = "The telegraph and social ordering",
author = "Madsen, {Anders Koed} and Mikkel Flyverbom",
year = "2019",
language = "English",
booktitle = "Oxford Handbook of Media, Technology and Organization Studies",
publisher = "Oxford University Press",
address = "United Kingdom",

Madsen, AK & Flyverbom, M 2019, The telegraph and social ordering. i Oxford Handbook of Media, Technology and Organization Studies. Oxford University Press.

The telegraph and social ordering. / Madsen, Anders Koed; Flyverbom, Mikkel.

TY - CHAP

T1 - The telegraph and social ordering

AU - Madsen, Anders Koed

AU - Flyverbom, Mikkel