Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelSkyggelandet : Ungdomskultur, kriminalitetskultur og bandekultur i dansk belysning
RedaktørerMichael Hviid Jacobsen
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdatoapr. 2012
Sider39-62
Kapitel1
ISBN (Trykt)978-87-7674-582-0
StatusUdgivet - apr. 2012
NavnUniversity of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences
Vol/bind439
ISSN1602-5962

• bandebegrebet
  • kriminologi
  • stigmatiering
  • subkultur
  • stempling
  • sociale kategorier

Jensen, S. Q., & Pedersen, M. L. (2012). "This is a gang - and I'm in it": Om bandebegreber, definitioner, debatter og sociale kategorier. I M. H. Jacobsen (red.), Skyggelandet: Ungdomskultur, kriminalitetskultur og bandekultur i dansk belysning (s. 39-62). Odense: Syddansk Universitetsforlag. University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind. 439
Jensen, Sune Qvotrup ; Pedersen, Maria Libak. / "This is a gang - and I'm in it" : Om bandebegreber, definitioner, debatter og sociale kategorier. Skyggelandet: Ungdomskultur, kriminalitetskultur og bandekultur i dansk belysning. red. / Michael Hviid Jacobsen. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2012. s. 39-62 (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind 439).
@inbook{3e1cc63f996a47298db82ca0bae88bdf,
title = "{"}This is a gang - and I'm in it{"}: Om bandebegreber, definitioner, debatter og sociale kategorier",
keywords = "bandebegrebet , kriminologi, stigmatiering, subkultur, stempling, sociale kategorier",
author = "Jensen, {Sune Qvotrup} and Pedersen, {Maria Libak}",
year = "2012",
month = "4",
isbn = "978-87-7674-582-0",
pages = "39--62",
editor = "Jacobsen, {Michael Hviid}",
booktitle = "Skyggelandet",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",
address = "Danmark",

Jensen, SQ & Pedersen, ML 2012, "This is a gang - and I'm in it": Om bandebegreber, definitioner, debatter og sociale kategorier. i MH Jacobsen (red.), Skyggelandet: Ungdomskultur, kriminalitetskultur og bandekultur i dansk belysning. Syddansk Universitetsforlag, Odense, University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, bind 439, s. 39-62.

"This is a gang - and I'm in it" : Om bandebegreber, definitioner, debatter og sociale kategorier. / Jensen, Sune Qvotrup; Pedersen, Maria Libak.

Skyggelandet: Ungdomskultur, kriminalitetskultur og bandekultur i dansk belysning. red. / Michael Hviid Jacobsen. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2012. s. 39-62.

TY - CHAP

T1 - "This is a gang - and I'm in it"

T2 - Om bandebegreber, definitioner, debatter og sociale kategorier

AU - Jensen, Sune Qvotrup

AU - Pedersen, Maria Libak

PY - 2012/4

Y1 - 2012/4

KW - bandebegrebet

KW - kriminologi

KW - stigmatiering

KW - subkultur

KW - stempling

KW - sociale kategorier

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7674-582-0

SP - 39

EP - 62

BT - Skyggelandet

A2 - Jacobsen, Michael Hviid

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Jensen SQ, Pedersen ML. "This is a gang - and I'm in it": Om bandebegreber, definitioner, debatter og sociale kategorier. I Jacobsen MH, red., Skyggelandet: Ungdomskultur, kriminalitetskultur og bandekultur i dansk belysning. Odense: Syddansk Universitetsforlag. 2012. s. 39-62. (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind 439).