Tiden i os alle: - aspekt af produktivismens verdensbillede

Publikation: Working paperForskning

374 Downloads (Pure)
Udgivelses stedAalborg Universitet
UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 1999

Wagner, M. (1999). Tiden i os alle: - aspekt af produktivismens verdensbillede. Aalborg Universitet: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
Wagner, Michael. / Tiden i os alle : - aspekt af produktivismens verdensbillede. Aalborg Universitet : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 1999.
@techreport{d5f184e86bb84930adf71bbb1402ee1a,
title = "Tiden i os alle: - aspekt af produktivismens verdensbillede",
author = "Michael Wagner",
year = "1999",
publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Wagner, M 1999 'Tiden i os alle: - aspekt af produktivismens verdensbillede' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet.

Tiden i os alle : - aspekt af produktivismens verdensbillede. / Wagner, Michael.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Tiden i os alle

T2 - - aspekt af produktivismens verdensbillede

AU - Wagner, Michael

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Working paper

BT - Tiden i os alle

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

Wagner M. Tiden i os alle: - aspekt af produktivismens verdensbillede. Aalborg Universitet: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 1999.