TN 7

Conceptualising institutional codes and standards in the built environment 22

Faye Wade, Andrew Chilvers, Ellis Judson, Andrew Karvonen, Chris Foulds, Charlotte Louise Jensen

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2014
StatusUdgivet - 2014

Wade, F., Chilvers, A., Judson, E., Karvonen, A., Foulds, C., & Jensen, C. L. (2014). TN 7: Conceptualising institutional codes and standards in the built environment 22 .
Wade, Faye ; Chilvers, Andrew ; Judson, Ellis ; Karvonen, Andrew ; Foulds, Chris ; Jensen, Charlotte Louise. / TN 7 : Conceptualising institutional codes and standards in the built environment 22 . 2014.
@misc{a17dc3e3c6b748e98b5852215abb982e,
title = "TN 7: Conceptualising institutional codes and standards in the built environment 22",
author = "Faye Wade and Andrew Chilvers and Ellis Judson and Andrew Karvonen and Chris Foulds and Jensen, {Charlotte Louise}",
year = "2014",
language = "English",
type = "Other",

TN 7 : Conceptualising institutional codes and standards in the built environment 22 . / Wade, Faye; Chilvers, Andrew ; Judson, Ellis ; Karvonen, Andrew; Foulds, Chris; Jensen, Charlotte Louise.

2014, .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

TY - ICOMM

T1 - TN 7