Tools and Techniques for Advanced Traffic Analytics

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
ISSN2446-1628

Bibliografisk note

Afhandling er ikke publiceret.

Andersen, O. (2018). Tools and Techniques for Advanced Traffic Analytics. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
Andersen, Ove. / Tools and Techniques for Advanced Traffic Analytics. 2018. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).
@phdthesis{c8a0135e1d3a42ccb40e0eebab23887a,
title = "Tools and Techniques for Advanced Traffic Analytics",
author = "Ove Andersen",
note = "Dissertation not published.",
year = "2018",
language = "English",
series = "Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Andersen, O 2018, Tools and Techniques for Advanced Traffic Analytics. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet.

Tools and Techniques for Advanced Traffic Analytics. / Andersen, Ove.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Tools and Techniques for Advanced Traffic Analytics

AU - Andersen, Ove

N1 - Dissertation not published.

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

T3 - Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet

BT - Tools and Techniques for Advanced Traffic Analytics

Andersen O. Tools and Techniques for Advanced Traffic Analytics. 2018. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).