Træ og Stål i Havvand

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

213 Downloads (Pure)

Abstrakt

Dette kompendium behandler træ- og stålkonstruktioners holdbarhed i marint miljø. Materialerne bliver udsat for kraftige påvirkninget· i form af bølgeslag, strø ninger, slid, nedbrydning og korrosion. Relevante mekanismer og beskyttelsessysleaer behandles . J~ftet tænkes anvendt ved undervisningen , spec ielt på anlægssektorens 6. semester, men andre interesserede er velkomne til at benytte det. Renskrivningen er foretaget af Tove Jensen, og Ingrid Christensen og Poul Skørbæk Sørensen har udført tegnearbejdet. Tak for veludført arbejde!
    Jens Kr . Jehcbo Jensen
    Udgivelses stedAalborg
    ForlagInstitut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet
    StatusUdgivet - 1989