Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Elektronisk)978-87-7210-257-3
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
ISSN2446-1628

Bibliografisk note

PhD supervisor: Prof. Jan Østergaard, Aalborg University

Barforooshan, M. (2018). Trade-offs Between Performance, Data Rate and Transmission Delay in Networked Control Systems. Aalborg Universitetsforlag. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
Barforooshan, Mohsen. / Trade-offs Between Performance, Data Rate and Transmission Delay in Networked Control Systems. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 159 s. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).
@phdthesis{912dc21bfbd14219b0d2db3587f78845,
title = "Trade-offs Between Performance, Data Rate and Transmission Delay in Networked Control Systems",
author = "Mohsen Barforooshan",
note = "PhD supervisor: Prof. Jan {\O}stergaard, Aalborg University",
year = "2018",
language = "English",
series = "Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Barforooshan, M 2018, Trade-offs Between Performance, Data Rate and Transmission Delay in Networked Control Systems. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet, Aalborg Universitetsforlag.

Trade-offs Between Performance, Data Rate and Transmission Delay in Networked Control Systems. / Barforooshan, Mohsen.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Trade-offs Between Performance, Data Rate and Transmission Delay in Networked Control Systems

AU - Barforooshan, Mohsen

N1 - PhD supervisor: Prof. Jan Østergaard, Aalborg University

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

T3 - Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet

BT - Trade-offs Between Performance, Data Rate and Transmission Delay in Networked Control Systems

PB - Aalborg Universitetsforlag

Barforooshan M. Trade-offs Between Performance, Data Rate and Transmission Delay in Networked Control Systems. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 159 s. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).