Transformative Social Innovation Theory: Spaces & Places for Social Change

ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Elektronisk)978-87-7210-362-4
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
ISSN2446-1628

Bibliografisk note

PhD supervisor: Associate Prof. Michael Søgaard Jørgensen, Aalborg University

Dorland, J. (2018). Transformative Social Innovation Theory: Spaces & Places for Social Change. Aalborg Universitetsforlag. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
      Dorland, Jens. / Transformative Social Innovation Theory : Spaces & Places for Social Change. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 344 s. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).
      @phdthesis{39603a5b2a784c19b12ad2e69d3663e1,
      title = "Transformative Social Innovation Theory: Spaces & Places for Social Change",
      keywords = "social innovation, organizational studies, actor-network theory, empowerment, staging, action-nets, macro-actors, science shops, material-semiotic",
      author = "Jens Dorland",
      note = "PhD supervisor: Associate Prof. Michael S{\o}gaard J{\o}rgensen, Aalborg University",
      year = "2018",
      language = "English",
      publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Dorland, J 2018, Transformative Social Innovation Theory: Spaces & Places for Social Change. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet, Aalborg Universitetsforlag.

Transformative Social Innovation Theory : Spaces & Places for Social Change. / Dorland, Jens.

Aalborg Universitetsforlag, 2018. 344 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Transformative Social Innovation Theory

T2 - Spaces & Places for Social Change

AU - Dorland, Jens

N1 - PhD supervisor: Associate Prof. Michael Søgaard Jørgensen, Aalborg University

PY - 2018

Y1 - 2018

KW - social innovation

KW - organizational studies

KW - actor-network theory

KW - empowerment

KW - staging

KW - action-nets

KW - macro-actors

KW - science shops

KW - material-semiotic

M3 - Ph.D. thesis

BT - Transformative Social Innovation Theory

PB - Aalborg Universitetsforlag

Dorland J. Transformative Social Innovation Theory: Spaces & Places for Social Change. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 344 s. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).