Transnationals and the Transfer of Technology to the Third World

307 Downloads (Pure)
    OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAalborg
    UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
    StatusUdgivet - 1984

Sørensen, G. (1984). Transnationals and the Transfer of Technology to the Third World. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
    Sørensen, Georg. / Transnationals and the Transfer of Technology to the Third World. Aalborg : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 1984.
    @techreport{20d85620074911df9142000ea68e967b,
    title = "Transnationals and the Transfer of Technology to the Third World",
    author = "Georg S{\o}rensen",
    year = "1984",
    language = "English",
    publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Sørensen, G 1984 'Transnationals and the Transfer of Technology to the Third World' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg.

Transnationals and the Transfer of Technology to the Third World. / Sørensen, Georg.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Transnationals and the Transfer of Technology to the Third World

AU - Sørensen, Georg

PY - 1984

Y1 - 1984

M3 - Working paper

BT - Transnationals and the Transfer of Technology to the Third World

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Sørensen G. Transnationals and the Transfer of Technology to the Third World. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 1984.