tsbi3: Edb-program til termisk simulering af bygninger og installationer. Brugervejledning

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

tsbi3 er et brugervenligt og fleksibelt edb-program til dynamiske beregninger af indeklima- og energiforhold samt dimensionering af varme- og ventilationssystemer. Programmet er et værktøj for projekterende ingeniører og arkitekter, forsknings- og undervisningsinstitutioner samt andre, der har behov for at simulere og analysere termisk arbejdsmiljø, energiforbrug, reguleringsfunktioner, energibesparende udformning af bygninger samt udnyttelse af dagslys og passiv solvarme. Siden programmets frigivelse i 1991 er der foretaget en række forbedringer specielt vedrørende reguleringsfunktioner og ventilationsanlæg, daglysberegninger og kunstlysstyring samt model- og resultat- dokumentation. Leveres til pc på 3 1/2 diskette sammen med vejrdata for det danske referenceår TRY.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
ISBN (Trykt)87-563-0863-1
StatusUdgivet - 1993
NavnEdb-program

Emneord

 • indeklima
 • bygningsinstallationer
 • manualer
 • edb
 • energiforbrug
 • software
 • tsbi3
 • indoor climate
 • building installations
 • manuals
 • data processing
 • energy consumption

Citer dette

@book{cf44e280165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "tsbi3: Edb-program til termisk simulering af bygninger og installationer. Brugervejledning",
abstract = "tsbi3 er et brugervenligt og fleksibelt edb-program til dynamiske beregninger af indeklima- og energiforhold samt dimensionering af varme- og ventilationssystemer. Programmet er et v{\ae}rkt{\o}j for projekterende ingeni{\o}rer og arkitekter, forsknings- og undervisningsinstitutioner samt andre, der har behov for at simulere og analysere termisk arbejdsmilj{\o}, energiforbrug, reguleringsfunktioner, energibesparende udformning af bygninger samt udnyttelse af dagslys og passiv solvarme. Siden programmets frigivelse i 1991 er der foretaget en r{\ae}kke forbedringer specielt vedr{\o}rende reguleringsfunktioner og ventilationsanl{\ae}g, daglysberegninger og kunstlysstyring samt model- og resultat- dokumentation. Leveres til pc p{\aa} 3 1/2 diskette sammen med vejrdata for det danske reference{\aa}r TRY.",
keywords = "indeklima, bygningsinstallationer, manualer, edb, energiforbrug, software, tsbi3, indoor climate, building installations, manuals, data processing, energy consumption",
author = "Kjeld Johnsen",
year = "1993",
language = "Dansk",
isbn = "87-563-0863-1",
publisher = "SBI forlag",

}

tsbi3 : Edb-program til termisk simulering af bygninger og installationer. Brugervejledning. / Johnsen, Kjeld.

Hørsholm : SBI forlag, 1993.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - tsbi3

T2 - Edb-program til termisk simulering af bygninger og installationer. Brugervejledning

AU - Johnsen, Kjeld

PY - 1993

Y1 - 1993

N2 - tsbi3 er et brugervenligt og fleksibelt edb-program til dynamiske beregninger af indeklima- og energiforhold samt dimensionering af varme- og ventilationssystemer. Programmet er et værktøj for projekterende ingeniører og arkitekter, forsknings- og undervisningsinstitutioner samt andre, der har behov for at simulere og analysere termisk arbejdsmiljø, energiforbrug, reguleringsfunktioner, energibesparende udformning af bygninger samt udnyttelse af dagslys og passiv solvarme. Siden programmets frigivelse i 1991 er der foretaget en række forbedringer specielt vedrørende reguleringsfunktioner og ventilationsanlæg, daglysberegninger og kunstlysstyring samt model- og resultat- dokumentation. Leveres til pc på 3 1/2 diskette sammen med vejrdata for det danske referenceår TRY.

AB - tsbi3 er et brugervenligt og fleksibelt edb-program til dynamiske beregninger af indeklima- og energiforhold samt dimensionering af varme- og ventilationssystemer. Programmet er et værktøj for projekterende ingeniører og arkitekter, forsknings- og undervisningsinstitutioner samt andre, der har behov for at simulere og analysere termisk arbejdsmiljø, energiforbrug, reguleringsfunktioner, energibesparende udformning af bygninger samt udnyttelse af dagslys og passiv solvarme. Siden programmets frigivelse i 1991 er der foretaget en række forbedringer specielt vedrørende reguleringsfunktioner og ventilationsanlæg, daglysberegninger og kunstlysstyring samt model- og resultat- dokumentation. Leveres til pc på 3 1/2 diskette sammen med vejrdata for det danske referenceår TRY.

KW - indeklima

KW - bygningsinstallationer

KW - manualer

KW - edb

KW - energiforbrug

KW - software

KW - tsbi3

KW - indoor climate

KW - building installations

KW - manuals

KW - data processing

KW - energy consumption

M3 - Bog

SN - 87-563-0863-1

BT - tsbi3

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -