tsbi3 - termisk simulering af bygninger og installationer

• indoor climate
  • energy consumption
  • thermology

Johnsen, Kjeld. / tsbi3 - termisk simulering af bygninger og installationer. Hørsholm : SBI forlag, 1993. (Edb-program).
@book{e4fdcc40165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "tsbi3 - termisk simulering af bygninger og installationer",
abstract = "tsbi 3 er et nyt brugervenligt og fleksibelt edb-program til beregning af indeklima- og energiforhold samt til dimensionering af varme-, k{\o}le og ventilationsforhold. Programmet er videreudviklet p{\aa} baggrund af SBI's energisimuleringsprogram fra 1985 (tsbi, version 2.1). Programmet er et v{\ae}rkt{\o}j for projekterende arkitekter og ingeni{\o}rer, forskningsinstitutioner og andre, der har behov for at simulere og beregne termisk arbejdsmilj{\o}, energiforbrug, reguleringsfunktioner, energibesparende udformning af bygninger og udnyttekse af passiv solvarme. Leveres til IBM-kompatible PC'ere af AT-typen p{\aa} 3 ½{"} eller 5 ¼{"} disketter sammen med vejrdata for det danske reference{\aa}r TRY og andre n{\o}dvendige hj{\ae}lpeprogrammer samt brugervejledning for 31.250,00 Kr.",
keywords = "indeklima, software, varmel{\ae}re, energiforbrug, ventilation, tsbi, indoor climate, energy consumption, thermology",
author = "Kjeld Johnsen",
year = "1993",
publisher = "SBI forlag",

tsbi3 - termisk simulering af bygninger og installationer. / Johnsen, Kjeld.

Hørsholm : SBI forlag, 1993.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - tsbi3 - termisk simulering af bygninger og installationer

AU - Johnsen, Kjeld

PY - 1993

Y1 - 1993

N2 - tsbi 3 er et nyt brugervenligt og fleksibelt edb-program til beregning af indeklima- og energiforhold samt til dimensionering af varme-, køle og ventilationsforhold. Programmet er videreudviklet på baggrund af SBI's energisimuleringsprogram fra 1985 (tsbi, version 2.1). Programmet er et værktøj for projekterende arkitekter og ingeniører, forskningsinstitutioner og andre, der har behov for at simulere og beregne termisk arbejdsmiljø, energiforbrug, reguleringsfunktioner, energibesparende udformning af bygninger og udnyttekse af passiv solvarme. Leveres til IBM-kompatible PC'ere af AT-typen på 3 ½" eller 5 ¼" disketter sammen med vejrdata for det danske referenceår TRY og andre nødvendige hjælpeprogrammer samt brugervejledning for 31.250,00 Kr.

AB - tsbi 3 er et nyt brugervenligt og fleksibelt edb-program til beregning af indeklima- og energiforhold samt til dimensionering af varme-, køle og ventilationsforhold. Programmet er videreudviklet på baggrund af SBI's energisimuleringsprogram fra 1985 (tsbi, version 2.1). Programmet er et værktøj for projekterende arkitekter og ingeniører, forskningsinstitutioner og andre, der har behov for at simulere og beregne termisk arbejdsmiljø, energiforbrug, reguleringsfunktioner, energibesparende udformning af bygninger og udnyttekse af passiv solvarme. Leveres til IBM-kompatible PC'ere af AT-typen på 3 ½" eller 5 ¼" disketter sammen med vejrdata for det danske referenceår TRY og andre nødvendige hjælpeprogrammer samt brugervejledning for 31.250,00 Kr.

KW - indeklima

KW - software

KW - varmelære

KW - energiforbrug

KW - ventilation

KW - tsbi

KW - indoor climate

KW - energy consumption

KW - thermology

M3 - Bog

BT - tsbi3 - termisk simulering af bygninger og installationer

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

Johnsen K. tsbi3 - termisk simulering af bygninger og installationer. Hørsholm: SBI forlag, 1993. (Edb-program).