Resumé

Et nyt forskningsprojekt giver rygmarvsskadede mulighed for at styre f.eks. en computer, kørestol og håndproteser med enkelte bevægelser med tungen. De svært handicappede får dermed større selvstændighed og livskvalitet og bedre adgang til at kommunikere med omverdenen. Forskerne beskriver her selv deres projekt.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato4 jun. 2012
StatusUdgivet - 4 jun. 2012

Citer dette

@misc{17bf4ccfd0984e71af38c6ea103ea703,
title = "Tungen giver livet tilbage",
abstract = "Et nyt forskningsprojekt giver rygmarvsskadede mulighed for at styre f.eks. en computer, k{\o}restol og h{\aa}ndproteser med enkelte bev{\ae}gelser med tungen. De sv{\ae}rt handicappede f{\aa}r dermed st{\o}rre selvst{\ae}ndighed og livskvalitet og bedre adgang til at kommunikere med omverdenen. Forskerne beskriver her selv deres projekt.",
author = "Struijk, {Lotte N. S. Andreasen} and Daniel Johansen and Romulus Lontis",
year = "2012",
month = "6",
day = "4",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Tungen giver livet tilbage. / Struijk, Lotte N. S. Andreasen; Johansen, Daniel; Lontis, Romulus.

2012, .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Tungen giver livet tilbage

AU - Struijk, Lotte N. S. Andreasen

AU - Johansen, Daniel

AU - Lontis, Romulus

PY - 2012/6/4

Y1 - 2012/6/4

N2 - Et nyt forskningsprojekt giver rygmarvsskadede mulighed for at styre f.eks. en computer, kørestol og håndproteser med enkelte bevægelser med tungen. De svært handicappede får dermed større selvstændighed og livskvalitet og bedre adgang til at kommunikere med omverdenen. Forskerne beskriver her selv deres projekt.

AB - Et nyt forskningsprojekt giver rygmarvsskadede mulighed for at styre f.eks. en computer, kørestol og håndproteser med enkelte bevægelser med tungen. De svært handicappede får dermed større selvstændighed og livskvalitet og bedre adgang til at kommunikere med omverdenen. Forskerne beskriver her selv deres projekt.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -